هر چی بیشتر بهتر.در ابتدا حدود 2 گیگ.
لطفا دوستان نام سایت های هاستینگشون رو بدند.
ممنون.
اوکی من الان اینو خوندم گرفتم چی میخوای یه هاست نامحدود خیلی خیلی ارزون میشناسم اگر استفاده وارزی نداری بگو برات پیغام خصوصی میکنمببینید دوستان.من سایتم بر روی میهن هاستینگ قرار داره. یعنی من قیمت ها رو با این هاست ارزان مقایسه میکنم که متاسفانه هیچ یک از هاستینگ های شما به این اندازه ارزان نیست.
من گفتم فایل هاستینگ یعنی بدون کنترل پنل و دیتا بیس و .... باشه تا فقط بشه توش فایل برای دانلود, آپلود کرد تا قیمته تموم شده برام ارزان در بیاد.
ممنون.
اوکی من الان اینو خوندم گرفتم چی میخوای یه هاست نامحدود خیلی خیلی ارزون میشناسم اگر استفاده وارزی نداری بگو برات پیغام خصوصی میکنم
به این سایت http://www.mahanhost.com یه سر بزنید قیمت هاش خوبه و از همه مهمتر پرداخت ماهانه داره چند وقت پیش تو همین فروم معرفی کردن
ومن هیچ وابستگی ای بهشون ندارم :d
اوکی من الان اینو خوندم گرفتم چی میخوای یه هاست نامحدود خیلی خیلی ارزون میشناسم اگر استفاده وارزی نداری بگو برات پیغام خصوصی میکنم
آقا به ما هم پخ میکنیداوکی من الان اینو خوندم گرفتم چی میخوای یه هاست نامحدود خیلی خیلی ارزون میشناسم اگر استفاده وارزی نداری بگو برات پیغام خصوصی میکنم
لطفا واسه منم پ.خ کنید . ممنون
آقا به ما هم پخ میکنید
یعنی چی راه نمیاد؟اینجا هم رفتم.هنوز تحقیقی نکردم و مهم تر اینکه مدیرش باهام راه نمیاد.
اگه میشه برام پ.خ کنید.
یعنی چی راه نمیاد؟