فایل هاستینگ ارزان

linkers

Member
سلام.

من یک سایت دانلود سنتر دارم و دنبال یک فایل هاستینگ با فضا و پهنای باند بالا می گردم.لطفا اگه کسی میتونه این سرویس رو ارائه بده, معرفی کنه.

ممنون.:rose:

linkers

Member
هر چی بیشتر بهتر.در ابتدا حدود 2 گیگ.

لطفا دوستان نام سایت های هاستینگشون رو بدند.
ممنون.

آخرین ویرایش:

linkers

Member
ببینید دوستان.من سایتم بر روی میهن هاستینگ قرار داره. یعنی من قیمت ها رو با این هاست ارزان مقایسه میکنم که متاسفانه هیچ یک از هاستینگ های شما به این اندازه ارزان نیست.

من گفتم فایل هاستینگ یعنی بدون کنترل پنل و دیتا بیس و .... باشه تا فقط بشه توش فایل برای دانلود, آپلود کرد تا قیمته تموم شده برام ارزان در بیاد.

ممنون.

hami131

Member
به این سایت http://www.mahanhost.com یه سر بزنید قیمت هاش خوبه و از همه مهمتر پرداخت ماهانه داره چند وقت پیش تو همین فروم معرفی کردن
ومن هیچ وابستگی ای بهشون ندارم :D

hami131

Member
ببینید دوستان.من سایتم بر روی میهن هاستینگ قرار داره. یعنی من قیمت ها رو با این هاست ارزان مقایسه میکنم که متاسفانه هیچ یک از هاستینگ های شما به این اندازه ارزان نیست.

من گفتم فایل هاستینگ یعنی بدون کنترل پنل و دیتا بیس و .... باشه تا فقط بشه توش فایل برای دانلود, آپلود کرد تا قیمته تموم شده برام ارزان در بیاد.

ممنون.
اوکی من الان اینو خوندم گرفتم چی میخوای یه هاست نامحدود خیلی خیلی ارزون میشناسم اگر استفاده وارزی نداری بگو برات پیغام خصوصی میکنم

آخرین ویرایش:

linkers

Member
به این سایت http://www.mahanhost.com یه سر بزنید قیمت هاش خوبه و از همه مهمتر پرداخت ماهانه داره چند وقت پیش تو همین فروم معرفی کردن
ومن هیچ وابستگی ای بهشون ندارم :d

اینجا هم رفتم.هنوز تحقیقی نکردم و مهم تر اینکه مدیرش باهام راه نمیاد.

اوکی من الان اینو خوندم گرفتم چی میخوای یه هاست نامحدود خیلی خیلی ارزون میشناسم اگر استفاده وارزی نداری بگو برات پیغام خصوصی میکنم

اگه میشه برام پ.خ کنید.

hami131

Member
لطفا واسه منم پ.خ کنید . ممنون

آقا به ما هم پخ میکنید

اینجا هم رفتم.هنوز تحقیقی نکردم و مهم تر اینکه مدیرش باهام راه نمیاد.

اگه میشه برام پ.خ کنید.
یعنی چی راه نمیاد؟
برای هر سه ارسال شد!

Cman.Design

Member
دوست عزیز شما این فایلی که پیوست کردم رو ببین ، این قیمت های هاستینگ ماست . ببین قیمتش خوبه یا نه . اگر بنظرت گرون میومد و هاست فقط برای آپلود فایل می خوای بگو تا من بهت یه جای خیلی ارزون معرفی کنم :

پ . ن : این سایت Spoiler نداره ؟
پ . ن 2 : متاسفانه محدودیت آپلود پیوست خیلی کمه برای همین از جای دیگه آپلود کردم . اینم لینکش

Cman.Design

Member
نه خب ، فرق میکنه شما یه هاست بخوای فقط برای فایل مثل پرشین گیگ قیمتش خیلی با یه هاست که بخوای روش اسکریپت نصب کنی فرق میکنه . من پیشنهاد میکنم سایتت رو روی هاست های رایگان مثل CmanHost.Co.Cc یا Danagig.ir یا .. بساز و خب فایل هاتو اونجا لینک بده . هاست حجیم برای دانلود میخوای قیمتاش ایناست اگه خواستی بهم پی ام بزن :

35futuxph9ksagg3ow15.gif

آخرین ویرایش:

linkers

Member
این هاستی که معرفی کردی, مربوط به سایت البزر هاستینگ میشه و خب خیلی قیمتاش گرونه نسبتا.

در ضمن هاست های رایگان خیلی ریسکه اونم برای نگهداری فایل های دانلود.

Cman.Design

Member
بله ، اینا مال البرزه . والا شما چه قیمتی می خوای ؟؟؟ اگر قیمت پایین تر از این می خوای باید از شرکت های خارجی بگیری ..
HostMonster.Com رو پیشنهاد میکنم

linkers

Member
متاسفانه امکانش نیست که این کارو بکنم. من میتونم حداکثر سالی 20 تا 25 تومن بدم.

من خودم یکی پیدا کردم که FTP Host میده و پلان هاش با پهنای باند نا محدوده. شما هم یک نگاهی بندازید, بگید چطوره.

http://www.uir.ir/index3.html

Cman.Design

Member
این سایت اعتباری بهش نیست ، بخصوص که آپ تایم سرور رو نزاشته . اصلا به نظر میاد اینا کلاه بردار باشن :-?? حالا برات تحقیق میکنم کامل بهت میگم

ویرایش :
هاست مانتسر فکر میکنم ماهیانه 3 - 4 هزار تومان ( البته به دلاره که اینقدر میشه ) میگیره برای فضای نامحدود و اینا ! البلته من خیلی وقته ندیدم اما همین حدودا باید باشه ..

جدیدترین ارسال ها

بالا