فایرفاکس قهرمانی دیگر

aj-graphic

Member
سلام.
بسیار زیباست.
تبریک می گم.
دررنگ بندی می توانستی دقت بیشتری انجام بدی...
موفق باشی

سلام
آقا از نظر طراحی و خلاقیت خیلی عالیه اما ...
کیفیت لوگوی فایرفکس و گلها خیلی پایین و همین به نظر من کیفیت کار رو پایین میاره
موفق باشید
بای

EMIRATES

Active Member
با سلام

کارت زیبا هست ولی مشکل داره:

1- رنگ بندی تنده
2-کیفیت پایین (در موقع ذخیره کردن این مشکل به وجود اومده)
3-لوگوی فایرفاکس کوچیک بوده و بدون نرم افزار مربوطه بزرگ شده

با تشکر.

mpourebadi

Member
پاسخ

سلام.
از همه دوستان تشکر میکنم و از نظر همتون ممنونم.خوب میشه گفت توی ایران ما یه نقطه ضعف شدید وجود داره، که روی انواع سبک های طراحی بحث نمیشه، و فقط به طراحی فکر میکنیم. اسم سبک این طراحی

mini fashen هستش.رنگ بندی تقریبا تند، استفاده از افکت های ویژه ای همچون Poster Edegs در شی های اصلی طراحی ( برای من لوگو هستش ) از ویژگی های اصلی این نوع سبک

هستش. شلختگی و استفاده از آبجکت های با اشکال هندسی منظم و یا نامنظم بدون استفاده از افکتی خاص از ویژگی های دیگه این نوع سبکه.
اما یک توصیه، دوستان اگه بتونن کمی با نوع سبک ها و رنگ بندی های مربوط به اون در سایت های خارجی آشنا بشن خیلی توی طراحی کمکشون میکنه. گرافیک و طراحی خودش یک

علم هستش،و هر روز هم آپدیت میشه.روی هر چیزیش بحث و نقد میشه.این که چند تا شی رو بزارین کنار هم و بگیم طراحی کاملا اشتباهه. شاید بعضی دوستان کارهای منو دیده

باشن. من اکثر سبک ها رو توی کارام به کار بردم و سعی کردم تجارب گوناگونی رو توی طراحی هام انجام بدم.
به امید روزی که به طور حرفه ای تر به دنیای گرافیک و طراحی نگاهی بیندازیم.
اینم طرح ساده و شفاف، که از افکتها بی بهره اند. ;)

پیوست ها

• firefox-2.jpg
    firefox-2.jpg
    172.5 کیلوبایت · بازدیدها: 19

Erfan

Active Member
سلام مهدی جان .. دوست قدیمی ...

کار قشنگی هست ... با ایده و تفکرات گرافیستیت حال میکنم ... تنها مشکلی که دوستان عرض کردن فقط نا مطلوب بودن کیفیت اجزاء بکار برده بود ...

موفق باشید.
عرفان

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خیلی قشنگی شده. رنگبندی و سبکش که حرف نداره!

ولی روی بی کیفیت بودن بعضی عناصر طرح اولی نمیشه توجیحی آورد!

mpourebadi

Member
فدات بشم عرفان جان.من نوکرتم.شما سروری.همیشه استاد ما بودی و هستش حاجی.
شاگرد همیشگیت
مهدی

mpourebadi

Member
دوباره میگم :
رنگ بندی تقریبا تند، استفاده از افکت های ویژه ای همچون Poster Edegs در شی های اصلی طراحی ( برای من لوگو هستش ) از ویژگی های اصلی این نوع سبک

هستش.
دیگه نمی دونم چی جوی بگم. من هیچ وقت نخواستم کارمو توجیه کنم. حتی اگه مشکلی داشته باشه. میگم بد شده. چون کاملا انتقاد پذیرم

ghafeleh

Member
خیلی هم قشنگ کیفیفتش هم بد نیست حال اگه می بینی کیفیت پایینه از برنامه فتو زوم استفاده کن ...

جدیدترین ارسال ها

بالا