فانتزی کاراکتر

سلام به همه این اولین کارکتری هست که ساختم که به کل بگم اولین کارم هست دوست دارم نظر بدین و اگه مشکلی داره بگین ممنون از همه:rose:حالا دارم رو بدنش کار میکنم که ایشالا اونم میزارم
e42c260359b2f809022b95062ce2c02f.jpg

Hi MAJID

کاربر VIP
آفرین خیلی قشنگ شده فقط اگه وقت بیشتری رو گوشاش بزاری بهتر میشه . در کل کار جالبی شده :rose:

parastooprst

New Member
با سلام واقعا خسته نباشی به عنوان کر اول عالی فقط اگه وقت کردید رو گوشاش بیشتر کار کنید. موفق باشید.

مرسی چشم اونم درست میکنم آره تکستچر هم داره اونم امروز فردا درستش میکنم مرسی از نظراتون

hrgh

Member
آفرین بهروز جون
عالیه پسر
حالا بهتر شده
فقط ابروهاش هم اگه درست میکردی هنوز بتر بود الن حالت یه مکعب مستطیل بدفرم رو با نویز روی سطحش پیدا کردند

Mandana

Active Member
خط ریش و سبیلهاش ته خنده ست:green: مثل برادرانه جاهل ئه عهد ئه شاه جعجعه شده.بسی خوشمان آمد
فقط زیر چشمهاش زیادی فرو رفته...گوشهاش هم می تونه بهتر باشه
در کل منتظر ادامه اش هستیم:rose:

Mandana

Active Member
خط ریش و سبیلهاش ته خنده ست:green: مثل برادرانه جاهل ئه عهد ئه شاه جعجعه شده.بسی خوشمان آمد

جالبه!
با مایا ساختی؟
بیشتر شبیه پدر اون مهندس هست که یکی از بازیگرانی انیمیشن تبلیغاتی تو تیوی بود

مرسی چشمش خودم نخواستم زیاد مسطح باشه خودم اینجوریش کردم آره گوشش نیاز به کار داره دیگه اولین کاره :green:مرسی از توجه

سلام بدنشو ساختم تا الان باید برم کلاس تا شب تمامش میکنم نگاش کنید اگه مشکل داره بگین مرسی هنوز کلی کار داره:green:
05144405c878f8217af2a119ed9fc240.jpg
d4ccc4e07c9f6918616dbab2f11ba77c.jpg

مایا بهتر است یا تری دی مکس؟
ممنون میشم اگر چند تا از برنامه کود کهای که با تری دی ساخته شده و چند از اونایی که با مایا ساخته شده رو بهم معرفی کنی
ممنون

سلام مایا حرفه ای تر از تری دی مکس هست بیشتر از مایا واسه ساختن کارکتر استفاده میکنن شرک رو با مایا ساختن

جدیدترین ارسال ها

بالا