فارسی نویس مریم V.4

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا سوالاتتون رو فقط در قسمت سوالات انجمن مطرح کنید.

انتقال - سارا

P.A.Y.T.O.N

Active Member
به قول شاعر .... فقط به خاطر تو .....
13.gif

حمیدرضا من هنوز نگرفتمش پ.خ هم هنوز نیومده ها....

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
:)

نه فامیلامون اونجا کار نمیکنه ولی نمیدونم چرا اولین بار بود که میخواستم آدم باشم و از یه نرم افزار درست استفاده کنم. :twisted: چون واقعا حقشونه با این نرم افزاری که ساختن.آخه یکم وجدان خوب چیزی بابام جان.

درسته تو مملکت ما هیچی حساب کتاب نداره ولی خودمون میدونیم که اگه این شرکت ورشکست بشه دیگه نه فونتی ساخته میشه نه برنامه ای ارتقا پیدا میکنه و نه کار ما راه میوفته.
میدونم استفاده از نرم افزاری که پولشو ندادی خیلی حال میده ولی از یه منظر دیگه هم باید به قضیه نگاه کرد :همین الانشم خط فارسی نصبت به زبونای دیگه بامشکل کمبود فونت روبرو هست و اگه این شرکت ها به حرکتشون ادامه ندن اونوقته که کار ما هم خوابیده.(این یک شوخی نیست):cry:
و یا مجبوریم بریم همون پروین 150 هزار تومنی رو بخریم.

بابا حداقل زیرش مینوشتی "اگر از برنامه خوشتون اومد و برای حمایت از سازنده این برنامه رو خریداری کنید" :oops:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کاملا با حمیدرضا موافقم. یه بارم این بحث تو انجمن مدیرا مطرح شد و من اونجا هم گفتم که درسته با وضعیت فعلی چه بخوایم چه نخوایم نمیتونیم از نرم افزارهای ک رک نشده خیلی استفاده کنیم (به دلایل مختلفی مثل کمبود اونا و گرون بودن و ...) ولی لااقل اینجور نرم افزارای کاربردی که قیمت چندانی هم ندارن و واقعا براشون زحمت کشیده شده رو لااقل براشون ارزش قائل بشیم.

پیتون جان شما هم لطف کن پستت رو ویرایش کن و حالا اگه این دوستمون دانلود کرده بودن که هیچ ولی دیگه از پخش شدن بیش از حد اون جلوگیری بشه!

حمیدرضا تو چند گرفتی سی دی رو؟ اگه میشه قیمت و آدرس پاساژ (نه مغازه!) رو بگو تا اگر کسی خواست از اونجا تهیه کنه.

تنکسیو!
سارا

S.H.R.M.K

Well-Known Member
به قول شاعر .... فقط به خاطر تو .....

حمیدرضا من هنوز نگرفتمش پ.خ هم هنوز نیومده ها.....

دستت درد نکنه امیر جان میدونستم که تو این کارو نمیکنی .:)

آره تو سایتشم هست.

حمیدرضا تو چند گرفتی سی دی رو؟ اگه میشه قیمت و آدرس پاساژ (نه مغازه!) رو بگو تا اگر کسی خواست از اونجا تهیه کنه.

ممنون سارا از لطفت .
قیمت سیدی 15000 تومن هست.
پاساژ هدیه تو میدون فاطمی داره.
پاساژ رضا که پره توش.
پاساژ ایرانم که فراوونه.

• براي تهيه نرم افزار مریم به شركت نرم افـزاری مریم و يا فروشـگاهـهاي معتبر نرم افزاري مراجعه نماييد.

• آدرس: یوسف‌آباد ،خیابان‌ نهم ، جنب تقاطع فراهانی‌پور ، ساختمان 25 ، واحد 4 نرم افزاری مریم

• تلفن و فکس: 88314823

mostafa_az

Well-Known Member
حمیدرضا تو احیانا میل باکس مجیدآنلاینت دیگه کار نمیکنه میلای من نمیاد برات ؟
300.gif

مخلصیم
مصطفی

S.H.R.M.K

Well-Known Member
حمیدرضا تو احیانا میل باکس مجیدآنلاینت دیگه کار نمیکنه میلای من نمیاد برات ؟

ها؟شما کی هستی؟
300.gif

چرا مصطفی اومد باورت میشه خوندم گفتم بعد جواب میدم، یعنی میخواستم اون لیسترو برات پیدا کنم که بفرستم نمیدونم چی شد برقا رفت یا ...به کل فراموش شد.
شرمنده الان برات میفرستم.

sina_np

New Member
من با فارسی ساز پرسیک اhttp://www.persica.ir/farsitype که کاملا مجانی کار می کنم که از فونت های مریم هم پشتیبانی می کنه و کارشو یا تبدیل unicode انجام میده یعنی خیلی راحت میشه فرمت word را هم تو نرم افزارهای گرافیکی استفاده کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا