فارسی نویسی مطمئن در فلش

tabriz_kartal.1

New Member
سلام خدمت دوستان عزیز
تا حالا چند تا برنامه فارسی نویسی رو تو فلش امتحان کردین ولی معمولاً مثل خودم نا امید شدین
N_aggressive%20(40).gif

ولی نرم فزار فارسی نویس مریم مطمئن مطمئنه که خودم چند ماه دارم باهاش کار میکنم
N_aggressive%20(26).gif

لینک آخرین ورژنش رو براون گذاشتم.در ضمن بعد از اطمینان از کارکرد برنامه اورجینالش رو خریدم.واقعاً ارزشش از 15 هزار تومن خیلی بیشتره

فارسي نويس مريم نسخه 4.0.4

بسته نرم افزاري مريم علاوه بر تايپ فارسي داراي امكاناتي چون اعراب گذاري كامل، تنظيم متن به صورت پاراگراف و يا به اشكال دايره و مثلث، تايپ همزمان فارسي و لاتين، مبدل فرمت ايران سيستم و فرمت ويندوز عربي و فارسي مي‌باشد. نرم افزاری فارسی نویس مریم شامل برنامه های: مریم، تایپ مسقیم، سریع و آینه ای، خطاط، 420 قلم فارسی، قلمدان و ویرایشگر کیبورد می باشد.

ویژگی ها و قابلیت های این برنامه مفید عبارتند از:
- تایپ‌ مستقیم‌ مریم : با استفاده از اين برنامه دیگر احتیاجی به Copy و Paste نمی‌باشد و بصورت مستقيم در سایر برنامه‌ها می‌توانید به تايپ فارسي بپردازيد.
- تایپ‌ آینه‌ای ‌مریم : برنامه تایپ آینه ای، بهینه سازی شده در نرم افزار QuarkXPress ، سازگاری کامل با نرم افزار پروین.
- تایپ‌ سریع ‌مریم : هرجا كه نياز به تايپ فارسي داريد، با فشردن كليد F11 برنامه تايپ سريع مريم ظاهر می‌شود. بعد از تايپ متن مورد نظر كليد Enter را بزنيد تا متن فارسی منتقل شود.
- 420 قلم : بسته نرم افزاري مريم داراي كاملترين مجموعه قلم هاي اصلاح شده فارسي مي‌باشد و در كليه ويندوزها اعم از فارسي و لاتين قابل اجرا می‌باشد.
- خطاط ‌مریم : ابزار تایپ نستعلیق همراه با امکان انتقال آن بصورت تصویری و منحنی به سایر برنامه ها.
- قلمدان : مجموعه قلمهای اصلاح شده فارسی برای استفاده در نرم افزار هایی که امکان تایپ فارسی دارند مانند:
Word* Excel* Power Point* Access* In Design ME* Photoshop ME* Adobe Acrobat* ...
و کلیه ی نرم افزارهایی که نسخه ME دارند.
- ویرایشگر ‌صفحه ‌کلید : ابزاری برای تنظیم صفحه کلید بصورت دلخواه و درج حروفی که کلید معادل روی کیبورد ندارند
از اینجا هم می تونین دانلودش کنین

Avang2005

مدیر انجمن
کرک

سلام دوست من

من نتونستم وارد این وبلاگ بشم

اگه همراه با کرکش باشه خوبه . من کرک این نسخه رو دارم . اگه خواستید بگید کرکش رو هم می زارم ولی بهتر اینه

برید نسخه اورجینال بخرید

موفق باشید

ali_118

کاربر VIP
خب شما چرا از نسخه ی Middle East برنامه استفاده نمیکنید ؟ بدون شک بسیار بهتر و مطمئن تر از استفاده ی یک فارسی نویس هست.

Adobe Flash CS4 ME​

Direct

Rapidshare

در صورت لزوم لینک ها در قسمت ابزار ها برای استفاده ی دوستان قرار داده بشه .

موفق باشید.

kiarash.M

Active Member
واقعا جلل الخالق که شما اطلاعی ازش نداشتید!

منظور ایشون چیزه دیگه ای بود ..
سال هسان که همه مریم و .. رو میشناسند ( وقتی میگم همه یعنی 90 درصد فلش کار ها و واقعا زدن این پست لزومی نداشته . .. و باید بگم که در مورد لحن جرف زدنتون با هم دیگه باید تجدید نظر کنید ، .. )

animations

Active Member
منم با مریم کار می کنم. ولی این نسخه ش رو نداشتم. مرسی...

این Middle East فارسی رو هم ساپورت می کنه یا فقط عربی رو؟

آخرین ویرایش:

ali_118

کاربر VIP
این Middle East فارسی رو هم ساپورت می کنه یا فقط عربی رو؟

بنده شخصا این نرم افزار رو دانلود و نصب نکردم ، اما مثل سایر برنامه های Adobe نسخه ی خاور میانه باید قادر به پشتیبانی از زبان فارسی باشه

Dr.Ezraeel

Member
منظور ایشون چیزه دیگه ای بود ..
خوب منظور چه چیزی بود؟
و من هم واقعا تعجب کردم!:shock: و منظور خاصی از این حرف نداشتم.
البته اون منظور رو من هم بدونم روشن میشم که تعجب نکنم!

kiarash.M

Active Member
با استفاده از swf که توسط خود flash و class ائه Farsistyle ساخته شده میشه هم تو middle ایست و right ایست و لفت east و کلا هر محیطی و هر برنامه ای که با RTL مشکل داره( نه فقط flash ) ، فارسی را RTL بنویسید ..

پ.ن : مریم چیزه خوبی ائه ؛ نفی اش نمیکنم .

پیوست ها

• Farsi_RTL.zip
    57.6 کیلوبایت · بازدیدها: 46

BioDread

Banned
یه کلاس دیگه rtl هست که اسمش
farsiconvertor هست و بنده تست کردم و بدون باگ کار میکنه و احتیاج به Embed فونت ها هم نیست
ان کلاس رو after نوشته

arashtavoosi

Active Member
ببینم این flash ME رو کی دانلود کرده و استفاده کرده. تو سایت Adobe وقتی نیست یعنی همچین چیزی وجود نداره شما هم اگه یکم به ماهیت flash و نرم افزارهای دیگه Adobe نیگاه کنید می فهمید که اصلا همچین چیزی وجود نخواهد داشت (هیچ یک از خروجیهای نرم افزارهای Adobe به غیر از flash به player احتیاجی ندارن). منظور از جلل خالق هم همین بود.

BioDread

Banned
ببینم این flash ME رو کی دانلود کرده و استفاده کرده. تو سایت Adobe وقتی نیست یعنی همچین چیزی وجود نداره شما هم اگه یکم به ماهیت flash و نرم افزارهای دیگه Adobe نیگاه کنید می فهمید که اصلا همچین چیزی وجود نخواهد داشت (هیچ یک از خروجیهای نرم افزارهای Adobe به غیر از flash به player احتیاجی ندارن). منظور از جلل خالق هم همین بود.

دقیقا حرف منو گفتی

بعد ان وقت adobe چرا textlayot رو زد و یا ما چرا کلاس های rtl نوشتیم و یا کامپوننت parsi flash رو نوشتیم؟

آخرین ویرایش:

Flash MX

New Member
فارسی نویس پروین

با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی .

من از سال 2005 تا به حال از فارسی نویس پروین استفاده کردم و در تمامی نرم افزار های گرافیکی مخصوصا فلش خیلی خوب جواب میده . اگه خواستین لینک دانلود را واستون میزارم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بازم من هنوز فارسي نويس مريم رو پيشنهاد مي كنم

موفق باشيد

Flash MX

New Member
پروین

فارسی نویس رو در این لینک قرار دادم مطمئن هستم اگه کسی از این برنامه استفاده کنه دیگه دنبال فارسی نویس های دیگه نخواهد رفت

هر سوالی در هر زمینه این فارسی نویس داشتید من در خدمت هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا