فارسی سازی

isaac7

Member
دوستان من کامپوننت VirtueMart که مخصوص فروشگاه آنلاین هست رو فایل زبانش رو تقریبا تا یک سوم فارسی کردم بعد به جای همون فایل زبان اصلی توی خود پکیج قرار دادم بعد هم بصورتی که بود یعنی همون فرمت tar.gz بسته بندیش کردم . بعد نصب کردم و لی هیچ جای اون اثری از فارسی شدن ندیدم

سوال :

1 - آیا فقط باید فایل زبان رو ویرابش کرد تا قسمت کابری کاملا فارسی بشه ؟ یا به عبارتی برای فارسی کردن قسمت ادمین کجا باید ویرایش بشه ، واسه کاربر چطور ؟

2 - من فقط یونیکدش رو عوض کردم و کار دیگه نکردم . آیا باید راست به چپش کرد یا چیز دیگه ای هم لازمه ؟

3 - من محصولا و اطلاعات رو از قسمت ادمینش وارد کردم (فقط برای تست) بعد انشار رو هم زدم کامپوننت هم آنلاینه . فقط اصلا متوجه نمی شم و گیج شدم که ؟ اصلا قسمت کاربری این فروشگاه کجا باید نشان داده بشه ، توی صفحه اول که چیزی اضافه نشده ؟

آقای فیروزمندان فرمودند که کامپوننت VirtueMart بهترین برای فروشگاه است .

من حاضرم تمام فروشگاه رو کامل ترجمه کنم تا اونجایی که میتون فقط خواهش می کنم یکی از افرادی که تجربه دارن من رو راهنمایی کنند . خواهشا من خیلی به این نیاز مند هستم

با تشکر از همه دوستان .

Black Prince

Active Member
براي فارسي كردن فايل زبان رو با يك برنامه مثل DreamWeaver باز كن تا كارت راحت تر بشه. يوني كد رو هم UTF-8 كن. بعد از فارسي كردن فايل رو توي فولدر زبان كپي كن.
براي نشان دادن كامپوننت:
به قسمت مديريت منو ها برو. بعد روي New كليك كن. توي اين صفحه كامپوننت رو انتخاب كن. بعد Next رو بزن.
تو صفحه بعد هم ليست كامپوننت ها ظاهر ميشه. كامپوننت VirtueMart رو انتخاب كن و يك اسم هم براي منو بنويس.
حالا تو صفحه اصلي از توي منو فروشگاه رو انتخاب كن.

isaac7

Member
ار اینکخ من رو راهنمایی میکنید ممنونم

من به مدیریت منوها رفتم "تازه" را کلیک کردم . بعد یه صفحه اومد که 2 قسمت داره نوشته :

نام منو:
تيتر ماژول:

جایی برای کامپوننت انتخاب کردن نداره . Next هم نداره . فقط "ذخیره" یا همون "Save" رو داره

Black Prince

Active Member
من چون مامبو فارسي نصب شده ندارم درست نميدونم اسم منو ها چي نوشته شده. ولي يك توضيح ديگه ميدم:
فرض ميكنيم كه شما وارد كنترل پنل مامبو هستي.
بالاي صفحه گزينه سوم نوشته منو. از اين منو گزينه Mainmenu كه احتملاً تو مامبو فارسي بايد نوشته باشه منو اصلي ، رو انتخاب ميكني.

menumambo.jpg

تو اين صفحه ليست منو هاي فعال رو ميبيني- مثلاً: صفحه اصلي- اخبار - جستجو - تماس با ما .........
بالاي صفحه روي New كليك ميكني. بعد كامپوننت و بعد كامپوننتي كه ميخواي فعال بشه رو انتخاب ميكني و بعد يك اسم مثلاً فروشگاه واسش ميزاري و بعد سيو. حالا تو صفحه اصلي سايت به منو ها گزينه فروشگاه اضافه شده.

بازم اگه مشكلي بود اينجا بگو. :oops:

saz

New Member
سلام دوست عزیز

برای ساخت فروشگاه و فارسی سازی virtuemart یه کامپوننت وجود داره که میتونی باهاش زبون فروشگاه رو عوض کنی و یا ترجمه خودت رو به اجرا بذاری :wink:

www.IranKala.net
شبکه کالای ایران

saz

New Member
کامپوننت مترجم زبان VirtueMart به فارسی و ...

دوست عزیز سلام
برای دریافت این کامپوننت و متعلقاتش میتونی از طریق صفحه زیر با من تماس بگیری
خودت که میدونی :D ...
آخه خودم هم پول پاش دادم :shock:

http://www.irankala.net/component/option,com_contact/Itemid,3

راستی خود این سایت هم نمونه کارشه

ahmad4

New Member
فروشگاه رايگان

سلام فروشگاه رايگان براي جوملا در سايت جومفا قرار گرفت

جدیدترین ارسال ها

بالا