فارسي نويس KING

nsboss

Member
من فارسي نويس KING OF PROGRAMS 12 رو دارم اما نميدونم چطور بايد ازش استفاده كنم!
اگه كسي لطف كنه و بگه چطور ميتونم از اين ابزار براي فارسي نويسي در برنامه ها استفاده كنم يك دنيا ممنون ميشم :)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اينو از كجا گرفتين ميتونيد بدين ما هم ببينيم؟ :roll:

مجيد

nsboss

Member
Majid گفت:
آقا اينو از كجا گرفتين ميتونيد بدين ما هم ببينيم؟ :roll:

مجيد
تا چند لحظه ديگه آپلود ميكنم و لينكشو ميزارم تا دانلود كنين :)
منتظر باشين تا 5 دقيقه ديگه :wink:

Babak Sateli

Active Member
دوست عزیز

برنامه فارسی نویس KING Persian Type را من نوشته ام.
مشکل شما چیست ؟ بگویید تا برایتان توضیح دهم.

با تشکر

nsboss

Member
راستش من خيلي وقته اين برنامه رو دارم اما نميدونم چطور باهاش كار كنم يعني متنهاي فارسيمو توي فتوشاپ و يا برنامه هاي ديگه با اين برنامه بنويسم!
اگه ممكنه لطف كنين و بگين چطور ميتونم باهاش كار كنم چون محيط اين برنامه از فارسي نويسهاي ديگه خيلي بهتره:)

swi

Member
آقا بابك تبريك
عجب چيز باحالي ساختي . من همين ديروز تو سيدي هاي king ديدم . آقا اينا رو ميسازي يه ندا بده بچه ها هم بدونند

Babak Sateli

Active Member
swi گفت:
آقا بابك تبريك
عجب چيز باحالي ساختي . من همين ديروز تو سيدي هاي king ديدم . آقا اينا رو ميسازي يه ندا بده بچه ها هم بدونند

دوست عزيز

تشكر از لطف شما.
من اين برنامه را خيلي سالهاي پيش نوشتم. نسخه اصلي اين برنامه را براي ويندوزي
نوشتم كه خودم آن را فارسي كردم. اين ويندوز با نام Persian و تحت ليسانس شركت
CD Center در بازارهاي ايران فروخته ميشد. www.CDCenterCo.com

اين هم آدرس مسقيم آن : http://www.cdcenterco.com/Products/pages/Win me/Winme.htm

در آن زمان قابليت تايپ مستقيم در نرم افزارهايي مانند Photoshop وجود نداشت بنابراين
تصميم گرفتم يك برنامه مستقل از كدپيج مايكروسافت بنويسم كه كاربران بتوانند در آن
محيط ها نيز فارسي تايپ كنند.

اين توضيح را بدين خاطر دادم كه مشخص كنم اين برنامه را مخصوص ويندوز Persian نوشتم.
پس از تايپ متن مورد نظر خود ، آن را كپي كنيد و در برنامه هاي ديگر مانند Photoshop آن را
Paste نماييد. سپس از ليست فونتها ، آنهايي كه با كلمه Persian شروع ميشوند را انتخاب كنيد.
اگر در تايپ و ديدن آن در برنامه هاي ديگر مشكل داريد ، اين مشكل برنامه نيست چرا كه اين
برنامه مخصوص تنها ويندوز Persian نوشته شده و هيچگونه گارانتي براي اجراي آن در
نسخه هاي ديگر ويندوز ندارم.

در آينده به اميد خدا يك فارسي نويس حرفه اي و ساده از نظر استفاده ميسازم تا ديگر كاربران
براي تايپ متون فارسي خود ، مشكلي نداشته باشند.

با تشكر

nsboss

Member
بابك جان ممنون از جوابي كه دادي
بابا مارو از كلي سردر گمي نجات دادي آخه من اصلا از ويندوزهاي فارسي استفاده نميكنم براي همين هم تا حالا نتونستن از اين نرم افزار جالب شما استفاده كنم:) آخه يه بار يه ويندوز فارسي نصب كردم ولي بعدش حسابي پشيمون شدم و سريع هارد ديسكمو فرمت كردم و يه ويندوز انگليسي گذاشتم! آخه به قدري برام كار كردن تو محيط ويندوز فارسي سخت بود كه براي كارهاي كوچيك و ارورهاي معمولي كه ويندوز به زبان فارسي ميداد هميشه حدود 2 الي 10 دقيقه وقتم صرف ميكردم تا بفهمم منظورش چيه!

Babak Sateli

Active Member
والله من هم خودم از ويندوز فارسي اصلاْ خوشم نمياد. با اينكه آن ويندوز را به صورت كامل
فارسي كردم و اين را هم مي توانم به جرات بگم كه هيچ Bug و مشكلي ندارد ، اما اصلاْ
از آن استفاده نمي كنم. دوست ندارم به جاي My Computer من نوشته بشه (كامپيوتر من) !
:D

به هر حال موفق باشيد

amin-asemi

Member
babak_sateli گفت:
والله من هم خودم از ويندوز فارسي اصلاْ خوشم نمياد. با اينكه آن ويندوز را به صورت كامل
فارسي كردم و اين را هم مي توانم به جرات بگم كه هيچ Bug و مشكلي ندارد ، اما اصلاْ
از آن استفاده نمي كنم. دوست ندارم به جاي My Computer من نوشته بشه (كامپيوتر من) !
:D

به هر حال موفق باشيد
آقاي ساطلي خوشم اومد. ضمنا:
بدتر از كامپيوتر من ==> رايانه من!! :!:

EHSAN_J

Active Member
البته من هم با اين نرم افزار كار كردم نرم افزار خيلي خوبي است ولي فقط تحت ويندوزهاي كاملا لاتين كار ميكنه

جدیدترین ارسال ها

بالا