فارسي نويسي در pchart و jpgarph

mohsen162

Member
سلام دوستان
از عنوان سوالم معلومه كه چه مشكلي دارم به صورت معمولي pchart فارسي رو به از چپ به راست نشون ميده
خيلي سرچ كردم اين
کد:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=172882&highlight=pchart

از همون سايت ها فايل ها رو دانلود كردم متاسفانه كار نميكنه
فارسي درهم برهم نشون ميده

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    24.5 کیلوبایت · بازدیدها: 21

neda4030

New Member
سلام
منم همین مشکل داشتم ولی حل کردم، تو همین فروم راه حلش گذاشتم و حل شد

1- فایل دانلود کنhttp://persiangd.berlios.de/doku.php خود این فایل یه مثال داره که باید کار بکنه، یه متن فارسی نمایش میده
2- کتابخانه Pchart هم که دانلود کردی
3- همه اینا ر هم تو مسیر www قرار دادی
4- باید کلاس های Pchart و هم چنین fagd هم include کنی
.
.
.
من یه فایل پیوست کردم، Sample_00.php اجرا کن، رو سیستم من که مشکلی نداره، باید رو سیستم شما هم اجرا بشه
بازم اگر سوالی بود من در خدمتم
:)

پیوست ها

• Graph.rar
    165 کیلوبایت · بازدیدها: 84

neda4030

New Member
اگر از fagd استفاده کنی مشکلت حله، من الان نمودارت دیدم، احتمالاً include نکردی ، هر جا میخوای یه رشته فارسی تعریف کنی باید از دستور زیر استفاده کنی

کد:
   $Sample_1= fagd(iconv("windows-1256","Utf-8","ويژگي اول "),'fa','normal');

mohsen162

Member
سلام خدمت دوستان عزيز درست شد اما مشكل سر اين ارور ها است
با فايلي كه شما پيوست كردن اين خطا ها رو ميگيره
کد:
[B]Notice[/B]: Undefined offset: -1 in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd.php[/B] on line  [B]70[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined variable: str_back in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd.php[/B] on line  [B]84[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined variable: str_back in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd.php[/B] on line  [B]85[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined variable: output in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd.php[/B] on line  [B]86[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined variable: num in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd.php[/B] on line  [B]122[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined offset: 7 in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd.php[/B] on line  [B]66[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined offset: 8 in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd.php[/B] on line [B]67[/B]

از سايت
کد:
http://www.vvolf.net/Action/programming/%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-gd/
fagd رو از اين سايت كپي كردم
کد:
[B]Notice[/B]: Undefined offset: -1 in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd1.php[/B] on line  [B]87[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined variable: str_back in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd1.php[/B] on line  [B]106[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined variable: str_back in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd1.php[/B] on line  [B]108[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined variable: output in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd1.php[/B] on line  [B]111[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined variable: num in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd1.php[/B] on line  [B]157[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined offset: 7 in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd1.php[/B] on line  [B]81[/B]

[B]Notice[/B]: Undefined offset: 8 in  [B]C:\wamp\www\pChart.1.27d(2)\Graph\fagd1.php[/B] on line [B]83[/B]
لطفا راهنمايي كنيد

mohsen162

Member
با سلام خدمت دوستان با توجه به اينكه من خيلي روي اين ارورها كار كردم خوشبختانه درست شد
نكاتشو ميگم سايد كسي با مشكلات من برخورد كرد مثل من يك روز وقت نزاره
1- با يد زبان هر دو صفحه يعني Fagh و هم صفحه خودتون كه طراحي ميكنيد ansi يا utf8 باشند
2- بايد در هدر صفحه
PHP:
ini_set("error_reporting","E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT");
// Set the content-type
header("Content-type: image/png");
باشد در غير اينصورت ارورهايي مثل من مي بينيد
حالا يك سوال دارم نمودارها در اينترنت اكسپوره زيبا ديدهميشه اما در فايرفاكس could not ميزنه سايت خارجي رو ديدم سر در نياوردم كسي ميدونه مشكل چي

Masoud1365

مدیر انجمن
شما فقط ریپورتها رو نشون ندادید :دی وگرنه بازهم هستند اینها و البته ارور نیست فقط یه سری متغیرهاتون رو نشناخته یعنی مقدار دهی نشدند !
موفق

mohsen162

Member
سلام دوستان
دوست عزيز شما هم كه مثل سايت خارجي ها جواب دادين اگه به نمونه اي كه در تاپيك دوستممون گذاشتن و نمونه هاي ديگه بندازيد
PHP:
ini_set("error_reporting","E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT");
// Set the content-type
header("Content-type: image/png");
در راس صفحه قرار نگرفته موزيلا نشون ميده اما تا قرار ميدم ديگه نشون نميده can not display ميزنه ميشه يك نمونه نمودار pchart كه موزيلا و ... نشون ميده بزاريد تا ما بفهميم مشكل كجاست چي رو مقدار نداديم چون من چيزي نديدم كد بچه ها همگي همين مشكل رو داره
بازم ممنون و متشكر

neda4030

New Member
سلام دوست عزیز
من از موزیلا استفاده نکرده بودم، همین امروز یه تست میزنم ببینیم رو موزیلا نمودار نشون میده یا نه...:)
خبرش همین جا میدم...

neda4030

New Member
با استفاده از , اینترنت اکسپلورر و firefox که مشکلی نداشته ولی موزیلا را نمیدونم، فعلاً فرصت نکردم تست کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا