فارسي نويسي در فتوشاپ Cs3

Parsiansoft

New Member
سلام من می خوام بدونه که آیا می شه فتوشاپ 10 را فارسی ساپرت کرد (قبل از نصب ) اگه می شه چه جوری
ممنووووووون

AliHSlc

Member
علیک سلاک. دقیقا متوجه نشدم ؟ آیا به برنامه نویسی مربوط میشه :neutral:

Parsiansoft

New Member
من می خوام وقتی فتوشاپ 10 نصب می شه بشه توش فارسی نوشت . اطلاع دقیق ندارم که برنامه نویسی یا نه .ولی از کسی که بهم کمک کنه خیلی ممنون می شوم .علی جان متشکرم

AliHSlc

Member
دوست عزیز. کاش این سوال رو توم بخش گرافیک دو بعدی و یا مسائل عمومی مطرح می کردی. به هر حال با یک فارسی ساز ساده مشکلت حل میشه.

فارسی نویس مریم رو میتونی تهیه کنی. من خودم باهاش کار کردم. البته برنامه در این زمینه زیاده.

یا اگر دقیقا نمیتونه Encode کنه . میتونه یک روش دیگه هم امتحان کنی ... توی یک محیط دیگه فارسی بنویسی و کپی کنی و در داخل محیط فتوشاپ الصاق کنی. البته احتمالش کمه که عملی بشه ولی امتحانش ضرری نداره
موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با يه فارسي نويس ساده مثل مريم يا شتاب مشكل شما حل ميشه البته اگر نسخه خاورميانه اين برنامه تا سال آينده بياد ديگه نيازي به فارسي نويس هم نيست.

حالا چرا نسخه 10؟! خوب از CS2 Me استفاده كنيد كه فارسي هم ميشه توش تايپ كرد.

Mandana

Active Member
اولا لطف کنین برای زدن تاپیک از جملاتی مانند کمک! کمکم کنید و امثالهم استفاده نکنین.اینجوری بعدا کسی بخواد سرچ کنه با مشکل مواجه میشه.پیشاپیش ممنون میشم
toyou.gif

دوما توی فتوشاپ در هیچ نسخه جدیدی در حالت عادی نمیشه فارسی نوشت.باید یا ورژن خاور میانه ME اونو داشته باشین یا از برنامه هایی مثل مریم، شتاب و غیره استفاده کنین.با یه جستجو میتونین برنامه مورد نظرتون رو در انجمن پیدا کنید.موفق باشید
rom.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا