اسمش رو ميشه لطف كنيد بگيد ؟mahdi pour گفت:نرم افزاري است ( يا بهتر بگم سي دي ) هست براي فارسي ساز كردن كل ويندوز اعم از برنامه ها يا خود دسك تاپ ( يا هر برنامه اي كه روي ويندوز نصب شود )
و دگه اينگه ويندوز كاملا فارسي هم موجود است كه تمامي منوها را تا حد امكان فارس ميكند.
مثل ويندوز ME فارسي و ...
سعيد جان اوني كه شما مي گي resource hacker هست...Saeid_Taheri گفت:سلام
من توي يك مغازه ديدم طرف يك سيدي داشت براي آموزش فارسي كردن منوهاي نرم افزرها يا به صورتي هك كردن سورس برنامه ها قيمتشم حدود سه هزار رو خورده اي بود حالا دقيق يادم نيست توي همين حدودا هر وقت خريدمش يك توضيح كامل در موردش براتون ميدم ...
راستي آقا مجيد PM من رسيد ؟
farjami جان اين سيدي كه گفتم تو مشهد ديدم ها؟
با تشكر موفق باشيد .
ممنون امير جان حالا حجمش جقدره ؟amir600 گفت:سعيد جان اوني كه شما مي گي resource hacker هست...Saeid_Taheri گفت:سلام
من توي يك مغازه ديدم طرف يك سيدي داشت براي آموزش فارسي كردن منوهاي نرم افزرها يا به صورتي هك كردن سورس برنامه ها قيمتشم حدود سه هزار رو خورده اي بود حالا دقيق يادم نيست توي همين حدودا هر وقت خريدمش يك توضيح كامل در موردش براتون ميدم ...
با تشكر موفق باشيد .
و من امتحان كردم با اون نميشه فتوشاپ رو فارسي كرد
اگر هم خواستيد لينك دانلودشو بذارم :arrow:
حجمش خيلي كمه... 8)Saeid_Taheri گفت:ممنون امير جان حالا حجمش جقدره ؟amir600 گفت:سعيد جان اوني كه شما مي گي resource hacker هست...Saeid_Taheri گفت:سلام
با تشكر موفق باشيد .
و من امتحان كردم با اون نميشه فتوشاپ رو فارسي كرد
اگر هم خواستيد لينك دانلودشو بذارم :arrow:
آقا اوني كه شما مي گي من اطلاع دقيقي ازش ندارم ولي فكر كنم منظورت پژواك باشه!؟؟(آره؟همينه؟)mahdi pour گفت:نرم افزاري است ( يا بهتر بگم سي دي ) هست براي فارسي ساز كردن كل ويندوز اعم از برنامه ها يا خود دسك تاپ ( يا هر برنامه اي كه روي ويندوز نصب شود )
و دگه اينگه ويندوز كاملا فارسي هم موجود است كه تمامي منوها را تا حد امكان فارس ميكند.
مثل ويندوز ME فارسي و ...
خواهش مي كنم...Saeid_Taheri گفت:ممنونم امير جان موفق باشي .
لينكشو نداري؟salar گفت:یه برنامه هم برای باز کردن سورس برنامه ها هست به نام Resource Tuner خیلی کارش درسته...
mh92122 گفت:سلام . اگه از ورژن 7 فتوشاپ استفاده ميكنيد بهتر فتوشاپ 7 me ( مخفف Midle East ) رو استفاده كنيد كه سفارش خاور ميانه است.
يا اينكه از فارسي ساز irana استفاده كنيد .