فارسي كردن فتوشاپ

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
فكر كنم بايد توي فايلها DLL اون دستكاري كني

مجيد

Saeid Taheri

Active Member
سلام
من توي يك مغازه ديدم طرف يك سيدي داشت براي آموزش فارسي كردن منوهاي نرم افزرها يا به صورتي هك كردن سورس برنامه ها قيمتشم حدود سه هزار رو خورده اي بود حالا دقيق يادم نيست توي همين حدودا هر وقت خريدمش يك توضيح كامل در موردش براتون ميدم ...
راستي آقا مجيد PM من رسيد ؟

farjami جان اين سيدي كه گفتم تو مشهد ديدم ها؟
با تشكر موفق باشيد .

mahdi pour

Member
نرم افزاري است ( يا بهتر بگم سي دي ) هست براي فارسي ساز كردن كل ويندوز اعم از برنامه ها يا خود دسك تاپ ( يا هر برنامه اي كه روي ويندوز نصب شود )
و دگه اينگه ويندوز كاملا فارسي هم موجود است كه تمامي منوها را تا حد امكان فارس ميكند.
مثل ويندوز ME فارسي و ...

Saeid Taheri

Active Member
mahdi pour گفت:
نرم افزاري است ( يا بهتر بگم سي دي ) هست براي فارسي ساز كردن كل ويندوز اعم از برنامه ها يا خود دسك تاپ ( يا هر برنامه اي كه روي ويندوز نصب شود )
و دگه اينگه ويندوز كاملا فارسي هم موجود است كه تمامي منوها را تا حد امكان فارس ميكند.
اسمش رو ميشه لطف كنيد بگيد ؟

mossi

Member
اقا همينطور انگليسي باشه به نظر من بهتره

چون هرچي tutorials و اينجور چيزها كه تو اينترنت هست همه به زبان مادري فتوشاپ است .و ديگه نميشه انها را تمرين كرد .

amir600

Active Member
Saeid_Taheri گفت:
سلام
من توي يك مغازه ديدم طرف يك سيدي داشت براي آموزش فارسي كردن منوهاي نرم افزرها يا به صورتي هك كردن سورس برنامه ها قيمتشم حدود سه هزار رو خورده اي بود حالا دقيق يادم نيست توي همين حدودا هر وقت خريدمش يك توضيح كامل در موردش براتون ميدم ...

با تشكر موفق باشيد .
سعيد جان اوني كه شما مي گي resource hacker هست...
و من امتحان كردم با اون نميشه فتوشاپ رو فارسي كرد :cry:
اگر هم خواستيد لينك دانلودشو بذارم :arrow:

Saeid Taheri

Active Member
amir600 گفت:
Saeid_Taheri گفت:
سلام

با تشكر موفق باشيد .
ممنون امير جان حالا حجمش جقدره ؟

amir600

Active Member
Saeid_Taheri گفت:
amir600 گفت:
Saeid_Taheri گفت:
سلام

با تشكر موفق باشيد .
ممنون امير جان حالا حجمش جقدره ؟
حجمش خيلي كمه... 8)
ميتوني از اینجا بگيريش :wink:

amir600

Active Member
در ضمن برنامه هاي ديگه اي مثل exe scope هم كه براي همين كارهاست داره...

amir600

Active Member
mahdi pour گفت:
آقا اوني كه شما مي گي من اطلاع دقيقي ازش ندارم ولي فكر كنم منظورت پژواك باشه!؟؟(آره؟همينه؟)
در ضمن بعيد ميدونم بتونه فتوشاپ رو فارسي كنه :(

Salar

Active Member
یه برنامه هم برای باز کردن سورس برنامه ها هست به نام Resource Tuner خیلی کارش درسته...

mh92122

New Member
سلام . اگه از ورژن 7 فتوشاپ استفاده ميكنيد بهتر فتوشاپ 7 me ( مخفف Midle East ) رو استفاده كنيد كه سفارش خاور ميانه است.
يا اينكه از فارسي ساز irana استفاده كنيد .

saman_sweden

Active Member
mh92122 گفت:
سلام . اگه از ورژن 7 فتوشاپ استفاده ميكنيد بهتر فتوشاپ 7 me ( مخفف Midle East ) رو استفاده كنيد كه سفارش خاور ميانه است.
يا اينكه از فارسي ساز irana استفاده كنيد .

در ضمن براي فتو شاپ 8 هم بايد از me ( مخفف Midle East ) استفاده كنيد
هنوز يونيكد نشده است اما برعكس كرال 12 يونيكد شده است و فارسي را خوب ساپورت مي كنه

جدیدترین ارسال ها

بالا