سلام دوستان
دوست گرامي عشق مدرن بنده با نظر شما موافق ام Forum برنامه Mambo چيزي جداي از خود برنامه اصلي است و اين يك ضعف بزرگ براي اين برنامه محسوب مي شه البته يك وقت به مجيد آنلايني هاي گل جسارت نشه و دوست گرامي a3m00n جان من به هيچ وجه از امكانات موجود در PHP Nuke ناراضي نيستم اتفاقا خودم هم يكي از اون كساني هستم كه اگر جايي براي معرفي يك پرتال خوب باشه حتما اولين و بزرگترين معرفي برنامه PHP Nuke خواهد بود بنده به دليل اينكه بحث اينجا در مورد فارسي سازي پرتال هاي موجود بوده و در ادامه فرمايشات دوست خوبمون عشق مدرن خواستم اين برنامه هايي كه وجود داره يك مقدار بيشتر براي سايرين شناسونده بشه در پايان هم انتخاب بهترين پرتال از هر نظر كه حساب كنيم به عده كاربر است ضمنا من مي خواستم آخر اون مطلبم بنويسم "ولي هيچ چيز مثل PHP Nuke خودمون نمي شه" ببخشيد انگار يادم رفت بنويسم ضمنا اين برنامه Mambo يك Theme داره كه از بقيه Theme هاي اون قشنگ تره البته به هيچ وجه به پاي ساده ترين Theme موجود PHP Nuke نمي رسه هدف عمده كساني هم كه اينجا به بحث و تبادل نظر مي پردازن هم فارسي سازي پرتال هاي موجوده به اميد روزي كه شاهد باشيم تمام برنامه هاي موجود به صورت رايگان و فارسي در اختيار عموم باشد.
بطور خلاصه:
اگر هدف PersianPortals.com فارسي سازي پرتال ها هست. كمترين وظيفه ما هم معرفي اين پرتال ها هست.
ضمنا اگر دوستان زحمت بكشند و اگر اطلاعي در اين زمينه دارند من رو راهنمايي كنند متشكر مي شوم.
سوال بنده اين است : آيا امكان ساخت راديو آنلاين 24 ساعته با PHP وجود دارد؟ كه در صفحه
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=91357 نوشته شده است.