[phpNuke] غیر فعال شدن ادامه مطلب پس از نصب اصلاحیه

jowshany

Member
با سلام
دوستان من نیوک 8.1 با اصلاحیه نصب کردم ولی آمار بازدید کنار
ادامه مطلب نشون داده نمی شه؟؟

jowshany

Member
با سلام
از شما به خاطر پیگیری هاتون واقعا ممنونم .
همین سوال رو توی سایت نیوک پرسیدم ولی پاسخ درستی نگرفتم .
شما اگه می تونید کمک کنید .
با تشکر

S4DEGH

Well-Known Member
دوست عزيز اصلاحيه نسخه نيوك 8.1 مربوط به مشهدتيم هست و اونها بايد پاسخ گو باشن نه ما ... !

اگر به مشكل برخورديد پس چرا داريد ازش استفاده ميكنيد ؟! سعي كنيد از نيوك هايي استفاده كنيد كه اقلا ايراد هاي اينچنيني نداشته باشد .

jowshany

Member
سلام
دوست عزيز اصلاحيه نسخه نيوك 8.1 مربوط به مشهدتيم هست و اونها بايد پاسخ گو باشن نه ما ... !
دوست عزیز بنده هم هیچ گونه توقعی از شما ندارم که پاسخ بدید یا ندید .
در ضمن در این سایت مشکلاتی درباره ی فتوشاپ ، مایکروسافت ، تری دی مکس و ... پرسیده میشه یعنی نباید پاسخ داده بشه .
خوب یه دفعه مجید آنلاین رو جمش کنید ، تا این همه کاربر مجید آنلاین برن توی سایت Adobe و MSN و ماکرو مدیا ...
سوال کنن ، چون این برنامه ها رو این شرکت ها ساختن نه شما .
در ضمن انجمن هم واسه همین کار ها ساخته شده که بیان مشکلاتشون رو بر طرف کنن .
اگر به مشكل برخورديد پس چرا داريد ازش استفاده ميكنيد ؟! سعي كنيد از نيوك هايي استفاده كنيد كه اقلا ايراد هاي اينچنيني نداشته باشد .
واقعا که ، یعنی آدم به خاطر یه مشکل کوچیک بیاد سیستمش رو عوض کنه .
بنده هم همین سوال رو توی سایت PHPNuke.ir مطرح کردم ولی جواب درستی نگرفتم .
چون دیدم در مجید آنلاین افراد حرفه ای همچون webalfa عزیز وجود داره اینجا مطرح کردم .
با تشکر

webalfa

Member
در ضمن در این سایت مشکلاتی درباره ی فتوشاپ ، مایکروسافت ، تری دی مکس و ... پرسیده میشه یعنی نباید پاسخ داده بشه .
خوب یه دفعه مجید آنلاین رو جمش کنید ، تا این همه کاربر مجید آنلاین برن توی سایت Adobe و MSN و ماکرو مدیا ...

اون سایت ها اگر پشتبانی فارسی داشتن ما اینجا رو میبندیم

------------------------------------------------

فایلی رو که در زیر پیوست کردم جایگزین فایل theme.php در پوشه MashhadTeam-lightblue کنید

پیوست ها

• theme.zip
    3.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6

S4DEGH

Well-Known Member
خوب یه دفعه مجید آنلاین رو جمش کنید ، تا این همه کاربر مجید آنلاین برن توی سایت Adobe و Msn و ماکرو مدیا ...
دوست عزيز لطفا بحث رو به بيراهه نكشونيد !

مسائل فتوشاپ و امثالهم ربطي به اين موارد نداره اونها مشخص هست !
مثل اين ميمونه يكي بياد بگه من فتوشاپ فارسي شده مال يه شركت رو خريدم نميدونم فلان جاش مشكل داره ! خب به كسي ربطي نداره !! وهيچ كسي جز شركتي كه تغييرات داده پاسخ گو نيست !!

نيوك هم همينه ..
اينجا انجمن مخصوص نيوك اصلي هست نه دست خورده و ويرايش شده توسط افرادي !!!
در همه جاي قوانين كپي رايت اين موضوع هست كه وقتي در سيستمي تغييري حاصل بشه پاسخ گو تغيير دهنده هست نه ديگران !

نسخه مشهدتيم دست خورده هست و معلوم هم نيست چقدر باگ بوجود اومده درش بخاطر همين تغييرات ( كه گرچه همين هك شدن هاي پي در پيش نشون دهنده اين مورد هست ) !! پس پاسخ گو تيمشون هست نه كس ديگه !
شما به اين ميگيد يه اشكال كوچيك !؟ واقعا تبريك !!

پس بيخودي مقايسه نكنيد !

جدیدترین ارسال ها

بالا