غیرفعال کردن نورها ودوربین

f2540

New Member
سلام.چه طوری میشه نورها ودوربین رو موقتا غیر فعال کنم؟
با این کار سرعت رندرهای ازمایشی بالا میره؟
..

ببخشید یه مشکل دیگه هم داشتم..اینکه هربار که رندر میگیرم این ارور رو میده.er.jpg مشکل کجاست؟

midos

Member
خب دوربین که تاثیر نداره تو سرعت رندر
برای غیر فعال کردن نورها هم الان روشی که به ذهنم میرسه!( چون دیر وقته این میرسه فقط به ذهنم :green:) اینه که نورها رو hide کنی... h رو بزن بعد فقط نورها رو انتخاب کن بعد راست کلیک و این حرفا دیگه
در مورد عکس هم
آبیه میگه موتور رندرت رو عوض کردی واسه همین مسیج موتور رندر قبلی پاک میشه
نارنجیه به نظرم مهم نیست چون هشداره فقط
قرمز هم یعنی اینکه یه تعداد از متریالات مال منتال ری نیستن ( مثلا چند تا متریال وی ری یا غیره تو صفحه داری که دیگه ساپورت نمیشه)

midos

Member
خب شما باید از یه موتور رندر استفاده کنین. نخیر نمیشه همزمان از هر دوتا رندر گرفت و استفاده کرد.
جدا جدا میشه ولی
من خودم با 3 4 تا موتور رندر کار میکنم... منتال ری یا وی ری یا مکس ول یا ...
نمیشه متریال های یه موتور رندر رو تو یکی دیگه استفاده کرد. هر موتور رندر برای خودش قوانین محاسباتی و فیزیکی خاص خودشو داره
البته متریال های استادندارد رو تو هر موتور رندری میشه استفاده کرد :)

arc.f

Member
یعنی تو یک صحنه یا باید همه نورها ومتریال ها منتال ری باشن یا همه وی ری یا... درسته؟

midos

Member
یعنی تو یک صحنه یا باید همه نورها ومتریال ها منتال ری باشن یا همه وی ری یا... درسته؟
کاملا درسته دوست عزیز
البته همون طور که گفتم نورها و متریال های استاندارد تو همه موتورای رندر اجرا میشن

amin256

Well-Known Member
برای غیر فعال کردن نورها هم الان روشی که به ذهنم میرسه!( چون دیر وقته این میرسه فقط به ذهنم ) اینه که نورها رو hide کنی... h رو بزن بعد فقط نورها رو انتخاب کن بعد راست کلیک و این حرفا دیگه
این دیگه چه راه حلیه؟!!:shock:
نور ها اگه مخفی هم بشن باز اثرشون هست.
تنها راه خاموش کردن اونها استفاده از منوی Tools>light lister هست. از اونجا نور ها رو خاموش کن.
برا ویوپورت هم اگه بخوای از نور default استفاده کنی ( چون با ایجاد اولین نور وحتی خاموش کردن اون صحنه سیاه میشه) دکمه ترکیبی ctrl+L رو بزن.

midos

Member
این دیگه چه راه حلیه؟!!:shock:
نور ها اگه مخفی هم بشن باز اثرشون هست.
تنها راه خاموش کردن اونها استفاده از منوی Tools>light lister هست. از اونجا نور ها رو خاموش کن.
برا ویوپورت هم اگه بخوای از نور default استفاده کنی ( چون با ایجاد اولین نور وحتی خاموش کردن اون صحنه سیاه میشه) دکمه ترکیبی ctrl+L رو بزن.

گفتم دیگه دیر وقته این بهفکر رسید فقط
به بزرگی خودت ببخش شما

جدیدترین ارسال ها

بالا