غیب شدن پستها !!!!!!!یکی کمکم کنه

به نام خداوند هستی بخش::

من با کلی ذوق و شوق انجمن راه انداختم ولی یه مشکلی دارم.اونم این هستش که هر چند روز یک بار پستهای داخل یکی از انجمنها غیب میشه!!!!
انتهای انجمن من نوشته 285 پست و 25 مبحث در حالی که در انجمنها شما حدود 50 تا پست و 50 تا مبحث رو میبینید.
هر پستی هک که میدم بعد یه مدت کلا غیب میشه و دیده نمیشه...
من چند روز بعد از اینکه فروم رو نصب کردم چند تا فایل 11 مگی بدون پسوند رو دیدم که اظافه شدن و اونها رو پاک کردم.حالا هم این مشکل رو دارم.لطفا اگه میشه من رو راهنمایی کنید.ممنون و متشکر.
میدونم که این پست هم مثل بقیه پستهای من رفت تا یک سال دیگه تا شاید یکی جواب بده.

Farhad3614

Member
با سلام.
شما در پست بالا اشاره کردید که تعدادی فایل با حجم مثلا 11MB اظافه شده ! این فایلها کجا اظافه شدن منظورتون توی انجمن هست ؟
شما مشکل امنیتی دارید دوست عزیز

از چه ورژنی از phpBB استفاده میکنید و بفرمایید شخص دیگری هم دسترسی به کنترل پنل انجمن شما ویا هاست را دارد ؟

با سلام.
شما در پست بالا اشاره کردید که تعدادی فایل با حجم مثلا 11MB اظافه شده ! این فایلها کجا اظافه شدن منظورتون توی انجمن هست ؟
شما مشکل امنیتی دارید دوست عزیز

از چه ورژنی از phpBB استفاده میکنید و بفرمایید شخص دیگری هم دسترسی به کنترل پنل انجمن شما ویا هاست را دارد ؟

با سلام مجدد ...
این فایل ها در شاخه اصلی فروم ایجاد شد "fu20.com/car/file" که file همون فایل های 11 مگابایتی بود که پاکش کردیم چون تعدادش زیاد بود و فضای سایت رو گرفته بود.
البته این فایل ها بعد از نصب اضافه شد و بعد از حذف کردن دیگر به وجود نیامد.
ما همیشه نسخه های جدید فروم رو آپدیت می کنیم.
از phpbb3 که الان نسخه rc7 استفاده میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا