غوض شدن بک گراند تصاویر gif,png در اکسپلور

pesarelor

Member
شاید جای درستی تایپیک نزده باشم(سوال css,html) ولی چون به بخش پس اچ پی اکثر طراح ها و سازنده های سیستم مدیریت محتوا میان اینجا مطرح کردم.بگذریم.
تصاویر png,gif تویه اکسپلور رنگ بک گراند رو به خودشون میگیرن. برا مثال:
HTML:
<div style="background: #f00f00 url(image.gif) no-repeat top right;">ss</div>
در موزیلا به درستی نمایش داده میشه ولی تویه اکسپلور پس زمینه تصویر gif که نباید داشته باشه رنگ #f00f00 نمایش داده میشه.فایلی در این رابطه پیوست کردم.
دوستان اگر راه حلی سراغ دارید بگید که خیلی گیرم تو این مورد.کل قالب رو به هم میریزه.
در فایل الحاقی تصویر سمت راست مربوط به مرورگر فایرفکس هست و تصویر سمت چپ مربوط به اکسپلور

پیوست ها

• untitled12.JPG
    untitled12.JPG
    1 کیلوبایت · بازدیدها: 26

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
شاید جای درستی تایپیک نزده باشم(سوال css,html) ولی چون به بخش پس اچ پی اکثر طراح ها و سازنده های سیستم مدیریت محتوا میان اینجا مطرح کردم.بگذریم.
تصاویر png,gif تویه اکسپلور رنگ بک گراند رو به خودشون میگیرن. برا مثال:
HTML:
<div style="background: #f00f00 url(image.gif) no-repeat top right;">ss</div>
در موزیلا به درستی نمایش داده میشه ولی تویه اکسپلور پس زمینه تصویر gif که نباید داشته باشه رنگ #f00f00 نمایش داده میشه.فایلی در این رابطه پیوست کردم.
دوستان اگر راه حلی سراغ دارید بگید که خیلی گیرم تو این مورد.کل قالب رو به هم میریزه.
در فایل الحاقی تصویر سمت راست مربوط به مرورگر فایرفکس هست و تصویر سمت چپ مربوط به اکسپلور
تصویر پیوستی خیلی کوچیکه!
ولی فکر کنم مشکل شما در IE6 باشه و همان مشکل معروف png transparent !
شما تو گوگل یه سرچی بکن کلی مطلب گیرت میاد در مورد این باگ:
کلمات کلیدی:
png transparent fix IE

موفق باشید

D.A.V.O.O.D

Member
اگه مشکل در IE6 باشه ، فایل پیوست را دریافت کن و توی قسمت Head صفحه ات این کد رو بگذار :
HTML:
<script defer type="text/javascript" src="pngfix.js"></script>

موفق باشی

پیوست ها

• pngfix.zip
    881 بایت · بازدیدها: 4

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
چند تا را داره .
یکیشو D.A.V.O.O.D گفت

یکی دیگه استفاده از style filter
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=77131

تبدیل رفتار اینترنت اکسپلورر ۶ در نمایش صفحات به اینترنت اکسپلورر ۷ و 8
http://version17.com/1388/02/29/make-internet-explorer-6-like-internet-explorer-7/
باید دید که این پروژه مشکل اون پروژه های قبلی مثل pngfix رو که دوستان معرفی کردن رو داره یا نه؟!
چون اون pngfix فقط برای صفحه هایی خوب بود که تمامی تصاویر png موقع لود شدن صفحه تو صفحه باشه! مثلا اگه یه تصویری با ajax لود میشد باز هم مشکل خودنمایی میکرد!

جدیدترین ارسال ها

بالا