Aref_Alikhani
Well-Known Member
سلام
فرض كنيد ما يه متني از پيش تعيين شده داريم حالا مي خواهيم اين متن رو توي يه شي Paragraph تايپ كنيم و بعد تست كنيم ببينيم طبق اون متن اول آيا اين نوشته داراي غلط املايي هست يا نه به طوري كه حساسيتش خيلي بالا باشه به طوري كه قادر به تشخيص فاصله ها هم باشه...بعد اگه درست بود پيامي مبني بر صحيح بودن بده و اگر اشتباه بود پيامي مبني بر اشتباه بودن بده....اگر هم ميشد كه غلط ها رو هم نمايش بده خيلي عالي ميشه....
لطفاً يه مثال بذاريد...
قبلاً يه سوال در اين پست پرسيده بودم كه آقا سامان گفته بودن مي تونم از مثال Syntax Highlight (كه Nevercom عزيز درست كرده و سامان جان هم كاملش كرده) استفاده كنم من هم خيلي باهاش كار كردم اما چيزي سر در نياوُردم شايد اين سوالي كه الان پرسيدم هم يه جورايي به اون مثال ربط داشته باشه اما باور كنيد سطحش حداقل براي من خيلي بالا هست
من هيچي ازش سر در نمي آرم فكر كنم كه دوستان حرفه اي ما بايد مثال هاي جَم و جور تر درست كنن تا ما هم قدم به قدم كد نويسي رو ياد بگيريم...البته من اين رو هم قبول دارم كه بايد خودمون هم تلاش كنيم و دنبال مثال هايي كه دوستان درست مي كنن رو بگيريم و هميشه منتظر اين نباشيم كه دوستان غذا رو درست كنن بعد بجون و بعد هم بريزن توي دهنمون...
ببخشيد اگه زياد نوشتم(حَرفيدم)
با تشكر عارف
فرض كنيد ما يه متني از پيش تعيين شده داريم حالا مي خواهيم اين متن رو توي يه شي Paragraph تايپ كنيم و بعد تست كنيم ببينيم طبق اون متن اول آيا اين نوشته داراي غلط املايي هست يا نه به طوري كه حساسيتش خيلي بالا باشه به طوري كه قادر به تشخيص فاصله ها هم باشه...بعد اگه درست بود پيامي مبني بر صحيح بودن بده و اگر اشتباه بود پيامي مبني بر اشتباه بودن بده....اگر هم ميشد كه غلط ها رو هم نمايش بده خيلي عالي ميشه....
لطفاً يه مثال بذاريد...
قبلاً يه سوال در اين پست پرسيده بودم كه آقا سامان گفته بودن مي تونم از مثال Syntax Highlight (كه Nevercom عزيز درست كرده و سامان جان هم كاملش كرده) استفاده كنم من هم خيلي باهاش كار كردم اما چيزي سر در نياوُردم شايد اين سوالي كه الان پرسيدم هم يه جورايي به اون مثال ربط داشته باشه اما باور كنيد سطحش حداقل براي من خيلي بالا هست
من هيچي ازش سر در نمي آرم فكر كنم كه دوستان حرفه اي ما بايد مثال هاي جَم و جور تر درست كنن تا ما هم قدم به قدم كد نويسي رو ياد بگيريم...البته من اين رو هم قبول دارم كه بايد خودمون هم تلاش كنيم و دنبال مثال هايي كه دوستان درست مي كنن رو بگيريم و هميشه منتظر اين نباشيم كه دوستان غذا رو درست كنن بعد بجون و بعد هم بريزن توي دهنمون...ببخشيد اگه زياد نوشتم(حَرفيدم)
با تشكر عارف
آخرین ویرایش: