عکس پس زمینه

آیا در فلش میتوان از یه عکس به عنوان بکگراند استفاده کرد؟
سوال دیگه اینکه برای زیبایی نوشته ها از چه ابزارهایی استفاده کنیم؟
مانند استروک و سایه دادن به نوشته ها و امثال اینا که تو فتوشاپ هم هستش.
فلش cs5 - اکشن اسکریپت 3

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

1) بله میشه از یه عکس برا پس زمینه استفاده کرد.

2)البته من درست منظورتون را از زیبایی نوشته ها نفهمیدم. یه سری فیلتر خود فلش داره امتحان کن .سایه زدن هم توش هست.قطعا خوشت میاد.البته برنامه ی Swish max هم خیلی میتونه کمکت کنه. خصوصا تو انیمیت کردن نوشته ها.

موفق باشی

درود

1) بله میشه از یه عکس برا پس زمینه استفاده کرد.

2)البته من درست منظورتون را از زیبایی نوشته ها نفهمیدم. یه سری فیلتر خود فلش داره امتحان کن .سایه زدن هم توش هست.قطعا خوشت میاد.البته برنامه ی Swish max هم خیلی میتونه کمکت کنه. خصوصا تو انیمیت کردن نوشته ها.

موفق باشی

1- میشه روش این کارو بهم بگی؟
2- منظورم استفاده از افکت های مختلف بر روی نوشته ها به منظور زیبایی متون هستش؟
اگه تو برنامه ی Swish max چیزای بنویسم میتونم اونا رو به فلش cs کپی کنم؟
در این مورد بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.کدوم برنامه ها به عنوان دستیار برنامه فلش سی اس کاربرد دارند و میشه از اونا در کنار فلش استفاده کرد؟

Mehrdad155

کاربر فعال
1) برو تو import to library و تصویر مورد نظر را وارد کن. بعد میتونی از library تصویر را بکشی و بندازی داخل صفخه

2) اگه با فتوشاپ راحتی اونا رو همونجا درست کن و با فرمت png بیار تو فلش(عین روش بالا) . تو خود فلش هم تا حدودی میشه این کارها را کرد اما نه مثل فتوشاپ

3) بله . برنامه ی swishmax خروجی swf میده و نوشته هاتون را هم shape میکنه. یعنی بهترین حالت ممکن برا خروجی.

4) برنامه هایی که برا فلش خروجی میدن زیاده. مثلا برا انیمیشن سازی anime studio و toonbomm و.... برا نوشتن همین سویش مکس و برا بازی سازی هم که یه عالمه برنامه و فریم ورک هست.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا