عکس در فلش

moas

New Member
سلام
یک سوال داشتم درمورد فلش
در نرم افزار فلش :من عکس هایی از شکل های یک کتاب مربوط به برق دارم که باید اون عکس هارو بسازم شنیدم که فلش امکانی داره که بشه عکس را تبدیل به Vector کرد تا از اجزاعش استفاده کرد آیا این درسته؟
مثلا یکی از این شکل ها ساختمان داخلی موتور الکتریکی که من باید روی تک تک اجزاء شکل انیمیشن ایجاد کنم

Member
...
...
...
...
...
... و راه آسونتر اینه که توی فوتوشاپ اجزاع رو جدا کنی و به صورت png سیو کنی (با دور ترانسپارنت) بعد ببری توی فلش
اگه متوجه راه اول نشدی دوباره بگم!

moas

New Member
؟!

راه اول که نیست!!! فکر کنم درست گذاشته نشده
راه دوم وقت گیره .اگر با پسوند png ذخیره بشه فلش بصورت object میخونه؟

Member
راه اول اینه که از Modify>Bitmap>Trace Bitmap استفاده کنی (که در مورد عکس های با تفاوت رنگ زیاد معمولا جواب نمیده)
البته میتونی از Modify>Break apart استفاده کنی و مثل یه شیپ ادیتش کنی که کار عاقلانه ای نیست
(واسه همین راه اول خونده نمیشد)
-----------------------------
سوال :اگر با پسوند png ذخیره بشه فلش بصورت object میخونه؟
جواب : بله و شما قادرید به هر نوع آبجکتی خواستید تبدیلش کنید

Member
نه خیر کاره شما سخت میشه ، با پسوند wmf یا بهتر از اون EPS هست .
خوب با در نظر گرفتن نوع عکس " موتور برق" و نوع مشتری "شرکت برق" و هوای گرم بندر عباس و و امکانات فوتوشاپ استفاده از PNG توصیه میشه
اه سیستمم سوخت من یه ریست بزنم برمیگردم:mad:خدا بگم این بیلی رو چیکار کنه با این سیستم عامل درو پنجره اش

درسته دوسته عزیز این رو پیشنهاد نداده اند ولی به نظر من بنتره البته اگه شما زیاد با adobe flash طراحی انجام نداده اید . در غیر این صورت من نرم افزار photo impact رو پیشنهاد میکنم و سپس پسوند png

arman_p

Member
با سلام
شما با هر کدوم که بخواهید کار کنید،اگر از تصاویر چیزهای جزئی بخواهید، زمانبر هست و نیاز به حوصله داره.
وگرنه،با همه ی چیز های معرفی شده،می توان این کار ارا انجام داد.
سپاس

Asra_P

Member
کیفیت در عکس

سلام .من دکمه های کوچکی به انداره 25 در 25 و فرمت .png در فلش وارد کادر میکنم و کیفیت خوبه! اما در internet browser اگه زوم را بالا یا پایین تنظیم کنم! کیفیت بهم میریزه!. چطور مشکل رو حل منم.
ممنون

Member
سلام .من دکمه های کوچکی به انداره 25 در 25 و فرمت .png در فلش وارد کادر میکنم و کیفیت خوبه! اما در internet browser اگه زوم را بالا یا پایین تنظیم کنم! کیفیت بهم میریزه!. چطور مشکل رو حل منم.
ممنون
کلید هاتون رو توی فلش طراحی کنید هم قشنگتر میشن و هم حجم کمتری دارند:paint:
استفاده از PNG در مواردی توصیه میشه که شکل پیچیده باشه و طراحی کردنش در فلش مقرون به صرفه نباشه مثل عکس ماشین پیکان یا برج میلاد:-?

Asra_P

Member
کلید هاتون رو توی فلش طراحی کنید هم قشنگتر میشن و هم حجم کمتری دارند:paint:
استفاده از PNG در مواردی توصیه میشه که شکل پیچیده باشه و طراحی کردنش در فلش مقرون به صرفه نباشه مثل عکس ماشین پیکان یا برج میلاد:-?

مممنون بله اینکارو کردم.ولی خوب ابزارش مثل فتوشاپ یا... نیست که مثلاً bevel/ embass داد .میشه؟!

Member
مممنون بله اینکارو کردم.ولی خوب ابزارش مثل فتوشاپ یا... نیست که مثلاً bevel/ embass داد .میشه؟!
البته نه دقیقاً مثل فوتوشاپ ولی کلیدهای زیبایی با فلش میشه طراحی کرد:paint:
یا میتونی نمونه هاشو از اینترنت دانلود کنی و جتی از سایت مردم بدزدی (البته اینکار تو کشور ما دزدی به حساب نمیاد چون ما برای هر چیزی حکم شرعی متفاوتی داریم:lol:)

جدیدترین ارسال ها

بالا