عکاسی ماکرو

Mojtaba7

Member
سلام دوستان این عکس ماکرو رو چندروز پیش گرفتم الان برای یک پوستر آرشیو عکسام میدیدم به این برخوردم امیدوارم خوشتون بیاد
دوربین:FujiFilm Finepix HS10 البته لنز مخصوص ماکرو نذاشتم با همون لنز معمولی گرفتم.
سایز:cm 60*80

پیوست ها

• Macro.jpg
    Macro.jpg
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 33

mojtaba_2006

Well-Known Member
ســـــــلام :rose:

عکس خوبی شده ، اما ای کاش قسمت پایین تراشه و همچنین سایه اون از کادر خارج نشده بود .
فوکوس جای خوبی اتفاق افتاده ، سایه مداد خوب شده ، اما سایه تراشه را میتونستی با جایجا کردنش زیباتر کنی .:green:

در ضمن مجتبی جان ، حجم عکست یکمی زیاده ، اگر میتونی با یه عکس کم حجم تر جایگزین کن .:)

موفق بباشی :rose:

Mojtaba7

Member
ســـــــلام :rose:

عکس خوبی شده ، اما ای کاش قسمت پایین تراشه و همچنین سایه اون از کادر خارج نشده بود .
فوکوس جای خوبی اتفاق افتاده ، سایه مداد خوب شده ، اما سایه تراشه را میتونستی با جایجا کردنش زیباتر کنی .:green:

در ضمن مجتبی جان ، حجم عکست یکمی زیاده ، اگر میتونی با یه عکس کم حجم تر جایگزین کن .:)

موفق بباشی :rose:

سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایتون حق با شماست
و ممنون از اظهار لطفتون،فقط اگه عکس رو با حجم بالا گذاشتم گفتم شاید بدرد کسی بخوره برای طراحی بخواد استفاده کنه،من خودم برای طرحهام عکسام و خودم میگیرم،گفتم شاید اینم بدرده یکی بخوره،نمیدونمم چرا اصلا گذاشتمش ، یکفدعه شد،ولی عکسای بهتر از اینم بود.

بازم ممنون
یا علی

Saber

مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه
عکس خوبی شده، و با نظرات دوستمون موافقم.
شما کار خوبی میکنی اما بهتره اینجا عکس رو کم حجم بزاری و یه واتر مارک هم بندازی روش ولی زیرش بنویسی که اگر کسی خواست بهت پیغام بده!

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا