ashkan_mmb
Member
سلام من یه لپ تاپ توشیبا ساتالیته یا "Toshiba : Satellite " دارم و وقتی که خریدم سی دی و .... نداشت و همینطوری بعد از طی کردن چنتا نکست خودش ویندوز و همه برنامه هاش رو میریخت و وقتی هم که میخواستم ویندوز رو عوض کنم میرفتم اف 8 رو میزدم و در قسمتی که میتونی سیف مود رو انتخاب کنی یه قسمت دیگه ای وجود داشت به اسم "Repair computer" که اون رو میزدم و از قسمت HDD Recovery ویندوز رو دوباره نصب میکردم ولی امروز خواستم یکی از درایوامو فرمت کنم و همه فایل های هایدن رو باز کردم یکیش بود به اسم "HDD Recovery DATA" که توش یه فایل Read me بود وقتی خوندم یه چیزایی نوشته بود که معنیش این بود که اگه این رو پاک کنید HDD Recovery از کار میفته منم یه لحظه اصلاً به این HDD Recovery فکر نکردم و گفتم خوب از کار بیفته بهتر کامپیوترم سبک تر میشه و زدم پاکش کردم و حالا اومدم از قسمت بوت منیجر (همونجایی که میشه Safe mode رو انتخاب کرد) ریپیر کامپیوتر رو میزنم و وقتی که میرم توی HDD Recovery که ویندوز رو عوض کنم میشه دایرکتوری HDD Recovery DATA در هارد دیسک شماره اول در پارتیشن شماره دوم (دقیقاً همونجایی که من پاکش کردم) وجود نداره و حالا میخوام ویندوز رو عوض کنم نمیدونم باید چیکار کنم یعنی باید یه ویندوز دیگه بخرم؟ و اگه اینطوریه چطوری میتونم نرم افزار ها رو به حالت اولیه بر گردونم و مثل روز اولی که لپ تاپ رو خریدم بکنم لطفاً یه کمکی به بنده حقیر بکنید که چطوری لپ تاپم رو عین روز اول کنم