عوض کردن بک گراند

با سلام خدمت اساتید . من یه کاری رو با تری در مکس حدود 3 ماه پیش شروع کردم که بتونم در 13 روز آینده به کسی هدیه بدم . خیلی روش زحمت کشیدم و سعی کردم از همه توانم استفاده کنم . ولی حالا که نوبت به رندر کار رسیده
میبینم که امکان نداره توی 13 روز کل کار رندر بشه . از اونجایی که توی این کار دوربین صابته تنها راه من برای اینکه بتونم زحمت این 3 ماهم رو از دست ندم این میمونه که اشیایی که حرکت دارند رو رندر کنم و اشیای بی حرکت رو در یک یا چند فریم رندر و به کار اضافه کنم .
.
ولی مشکل اینجاست که .1. من نمیدونم از چه رنگی برای بک گراند استفاده کنم که بعداً بتونم توی نرم افزار های ادیت اون رو با بالاترین کیفیت ممکن حذف کنم .2. من تا حالا این کار رو نکردم و هیچ آموزشی راجع به مونتاژ فیلم ندیدم .
سایه ها برام خیلی مهم هستند .
و همه آبجکت ها هم زرشکی و مشکی هستند و بک گراندی که میخوام بزارم رنج رنگش قهوه ایه .
یک آموزش درست و اصولی (هر چند ساده) در مورد عوض کردن بک گراند لازم دارم و
اینکه میخوام بدونم از رنگ سبز باید برای جاهایی که میخوام حذف کنم استفاده کنم یا رنگ آبی؟
. واقعاً کارم گیر هست دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

آخرین ویرایش:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
برای بک راند شما می تونید رنگ آبی و رنگ سبز بگذارید که به
راحتی در نرم افزار های پریمیر و افترافکت قابل حذف هست
آموزشهای وب سایت ویدیو کوپایلت پر است از کروماکی
مثلا آموزش شماره 105 3D Ledge در همون ابتدا با KeyLight
رنگ سبز کاراکتر رو حذف میکنه
آموزش های ترکیبی کوپایلت و کریتیو کو هم دارای کروماکی هستن
.
.

می تونی از کانال آلفا + سایه ها رندر بگیری.
کانال آلفا رندر بگیری فقط همون چیزی که هست رندر گرفته میشه و بقیه اش Transparent.

راستی مگه کارت چیه که تو 13 روز رندر نمیشه ؟!

انیمیشن زیاد قویی نداره . ولی دیتل ها و متریال های بک گراند یه مقدار زمان رندر رو میبره بالا و اینکه کار 2500 فریم هست.
هر فریم رو تونستم با ادیت متریال ها تا 12 دقیقه برسونم . ولی اگه بخوام زمان رندر رو کمتر کنم باید از زیبایی کار بزنم .
و اینطوری حساب کردم . که دیدم هر فریم اگه 12 دقیقه داشته باشه حد اقل 20 روز طول میکشه . که برای صدا گزاری هم باید چند روزی روش کار کنم و امکان نداره توی 13 روز کارم تموم شه . ولی حساب کردم اگه فقط اشیایی که حرکت میکنند رو رندر کنم هر فریم به 3 دقیقه میرسه . که خیلی عالی میشه و دقیقاً میتونم 1-2 روز قبل از تحویل کار رو کامل کنم .
((12*2500) / 60) / 24 = 20.83
از آموزش هایی که معرفی کردید خیلی ممنونم . تا شب نرم افزار های مورد نیاز رو جمع آوری میکنم و بعد از اتمام کار تایپیک مراحل ساخت رو هم به ترتیب توی قسمت WIP میزنم .
.
در مورد آلفا هم چون خروجی به صورت AVI میگیرم امکان وجود Alpha نداره . ولی در مورد رنگ با یک نفر دیگه مشورت کردم . گفت رنگ سبز بهتر جواب میده .

یه پیشنهاد دارم برات. بر اساس تجربه ای که دارم هیچ وقت رندر avi یا فرمت ویدیویی نگیر. به جاش jpeg یا bmp یا .. . بگیر. بعدش با پریمیر با هم ترکیب کن.
خصوصا برای کارهای بلند. به این دلیل که وسط کار امکان قطع شدن برق یا هنگ کردن مکس یا سیستم هست. اگه 99 درصد رندر شده باشه و سیستم یا مکس هنگ کنه کل کارت احتمال زیاد بر باد رفته اما اگه رندر فریم به فریم بگبری در صورت بروز مشکل حد اکثر یه فریمت خراب میشه و دوباره میتونی از همون شماره فریم قبلی کار رو ادامه بدی. یه دلیل دیگه هم اینکه ممکنه وسط کار بخوای یه تغییر جزیی به یه جای کارت بدی. اگه رندرت ویدیویی باشه همچین امکانی نداری اما رندر فریم بگیری میتونی رندرت رو قطع کنی. تغییر لازم رو اعمال کنی و دوباره از شماره فریم قبلی ادامه بدی.

یه تجربه دیگه هم اینکه همیشه از فایل نهاییت Backup بگیر. گاهی پیش میاد مکس هنگ میکنه و اون فایل خراب میشه و دیگه نمی تونی بازش کنی !

جدیدترین ارسال ها

بالا