عناصر استفاده شده در طرح زیبای عرفان

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
سلام، وقت بخیر
چند کار در این پوستر قشنگ برام سوال برانگیز شده:
1- از داخل دایره، شعاع های نور مایل به قرمز خارج میشه، چطور همچین چیزی رو باید بسازم؟
2- از کجا طرح اسلیمی پس زمینه کل پوستر رو پیدا کنم؟
3- این پس زمینه هرچه به داخل دایره نزدیک تر میشه، کم رنگ تر میشه، آیا از Mask استفاده شده؟
پیشاپیش از توضیحاتتون متشکرم

پیوست ها

• veladat-hazrate-mohammad-1387-1280x1024.jpg
    veladat-hazrate-mohammad-1387-1280x1024.jpg
    802.7 کیلوبایت · بازدیدها: 31

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
این قسمت اول سوال :
attachment.php

در مورد قسمت دوم : خداون را برایIllustrator چه آفرید وکتر تو این رمینه بسیار گیر می آید بزار بینم دارم یه چند تایی واست پیوست کنم
و قسمت سوم : را های بسیار زیادی وجد داره. که را حتش اینه کا یه پاکن وداری و توی اون لایه بری و با شعاع بالا و hardness 0 پاک کنی .
:wink:
البته ببخشید تو تصویر بالا یکم طرح عرفان جان رو خراب کردم . اخه opacity لایه بالایی هم باید یه کم ، کم شه .

پیوست ها

• l1.jpg
    l1.jpg
    118.4 کیلوبایت · بازدیدها: 72
آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
البته نکته ای که میمونه اینه که هر طرح به مقدار نور و رنگبندی که داره باید درصدی رو بهش اختصاص بدیم که نه از زیبایی بیافته و نه اینکه خیلی هم رنگبندیش خراب بشه.

:rose:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
در مورد قسمت دوم : خداون را برایillustrator چه آفرید وکتر تو این رمینه بسیار گیر می آید بزار بینم دارم یه چند تایی واست پیوست کنم
متشکرم از توضیح کامل شما
لطفا بفرمایید که در کدام بخش از انجمن می تونم این فایل ها اسلیمی مخصوصا تو مایه های طرح استفاده شده رو پیدا کنم.

Erfan

Active Member
طرح های اسلیمی چندین نمونه داریم که مختص ایرانی و خارجی میشه
طرح هایی که ایرانی باشه از ظرافت بالایی برخوردار هست و طرح های خارجی کلیت خوبی داره

فکر کنم توی فروشگاه مجموعه ای تحت اریدی باشه، فکر کنم چیزهای خوبی داشته باشه.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
فکر کنم توی فروشگاه مجموعه ای تحت اریدی باشه، فکر کنم چیزهای خوبی داشته باشه.
متشکرم عرفان جان
خارج از فروشگاه اون طرح اسلیمی که خودت استفاده کردی رو لطفا بفرمایید از کجا تهیه کنم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادتمند دوستان عزیز
بر روی نوشته محمد، فکر می کنم از pattern استفاده شده ، درسته>؟
طیف نوری بر روی نوشته رو با چه تکنیکی درست کردند؟

پیوست ها

• veladat-hazrate-mohammad-1387-1280x1024_orginal.jpg
    veladat-hazrate-mohammad-1387-1280x1024_orginal.jpg
    822.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

Erfan

Active Member
در مورد تذهیب والا سورس تمامی کارها روی لپتاپ هست و بایستی از اونجا براتون ارسال کنم که به نت دسترسی ندارم.
تکنیک پترن به این صورت بود که یک لایه به اندازه تمام متن ایجاد کنید و با براش قسمت هایی رو به صورت محو رنگ آمیزی کنید و سپس آن را Create Clipping Mask کنید بر روی لایه تکست و لایه پترن اسلامی که دارید و هم Create Clipping Mask کنید روی لایه قبلی و در آخر لایه پترن اسلامی رو Overlay کنید که هماهنگ با لایه براشی بشه که در مرحله اول ایجاد کردید.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
متشکرم عرفان جان
خارج از فروشگاه اون طرح اسلیمی که خودت استفاده کردی رو لطفا بفرمایید از کجا تهیه کنم

Erfan

Active Member
متشکرم عرفان جان

وکتور مورد نظر از سری مجموعه ای بود که وقتی در موسسه کار میکردم دستم بود.
سعی میکنم اگر روی سیستم پیداش کردم بذارمش همینجا چون مال چند سال پیشه و من هر چند ماه سورس کارهام رو آرشیو میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا