عمرا کسی جواب نده ... دقت کنین گفتم نده!

asalgoly13

Member
سلام

من واقعا با این کارای مخابرات موندم :eek: چرا اینترنت تو ایران تعطیل نمیشه :-? ... هر سایتی که میخوای بری بدون هیچ علتی فیلتر میشه .:mad: .اخه این چه وضعیه ؟؟؟؟:neutral: من میترسم اینجا هم که اسم فیلتر و پروکسی اوردم مجید آنلاین هم فیلتر بشه:eek: ...
به هر حال هر کس میتونه کمک کنه :sad: واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم اشکم در اومده:twisted: پس بنابراین : لیدیز اند جنتلمن :oops: کمک کنین به من بی آنتی پروکسی یه فیلتر شکنی برسونین که خودش فیلتر نباشه :wink: در ضمن نرم افزار cproxy رو هم امتحان کردم اصلا جواب نمیده :cry: یه نفر یه گروه گوگل رو معرفی کرده بود (free proxy list ) که هر هفته اپدیت میشه ولی اونم دیگه جواب نمیده:razz:
با تشکر:oops: :cool:

AMiR

Active Member
پست هاي شما رو از رو عنوان ميشه شناخت

اين بحث تون هم خلاف قوانينه!

YTERROR

Active Member
نرم فزار Gpass رو دانلود کنید لینکش تویی فروم گزاشتم

موفق و پیروز باشید

asalgoly13

Member
اقای امیر خان محترم:neutral: در نیاز مندیها باید چکار کرد:neutral: ؟ فکر نمیکنم کارم ایراد داشته باشه یا خلاف قوانین باشه من نیاز داشتم و درخواست دادم شما فقط منو چک میکنی؟ جواب هم که نداری

Mrx

Active Member
داداش اینترنت بودن فیلتر 100% میخواهی به من پی ام بده x_xxxx_xxxx_xxxx_xxxx_xمنتظرم

Mrx

Active Member
اینترنت ی که اصلا فیلتر دیگه نداره و میتونی دیگه از فیلترهای الکی راحت بشی!

AMiR

Active Member
اقای امیر خان محترم:neutral: در نیاز مندیها باید چکار کرد:neutral: ؟ فکر نمیکنم کارم ایراد داشته باشه یا خلاف قوانین باشه من نیاز داشتم و درخواست دادم شما فقط منو چک میکنی؟ جواب هم که نداری

سلام

نه من كار به تاپيك هاي شما ندارم
فقط سعي مي كنم در حد توان كمكتون كنم

اگه دقت كرده باشي(نمي خوام منت بذارم ولي) خودم ورودت رو بهت تبريك گفتم ! http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=69861

استفاده از اين كلمات همون: ف ي ل ت ر و ... باعث ف ي ل ت ر شدن خود سايت مجيد آنلاين ميشه

اگه خواستيد دليلش رو براتون توضيح بدم

بهترين راه همون VPN ه
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا