عمرا هیچکی بلد نیستش

aloo

Active Member
خسته نباشيد به همه:
چه جوري ميشه يه متن و به لرزه در اوورد
يه سوال ديگه هم داشتم چه جوري ميشه يه فايل فلشي که رمز نگاري شده تو برنامه بالا اوورد

YTERROR

Active Member
سوال او با افکت و محیط اکت سازی خود فلش راحت میشه

سوال دوم : برنامه هایی جانبی برای هک پسورد فایلهایی رمزدار زیاده

smmousazadeh

Well-Known Member
شرمنده اما فكر نميكنيد اين روشها قديمي شده و شايد افرادي هم كه جوابها رو بلدن بخاطر نوع تاپيك شما سوالها را بي جواب بزارند

sepi90

Member
اين چه جور تاپيک زدنه ؟ اين تاپيکا شده مثل تخم مرغ شانسي بايد حتما بازش کني تا بفهمي توش چيه .

shirini_forush

Well-Known Member
درسته... با توجه به قوانین فروم پست بزنید.
به نظرتون چند درصد از اعضای محترم موقع ثبت نام به جای اینکه سریع زیر قوانین رو تیک بزنن و برن صفحه ی بعد اون رو یه دور خوندن؟

Patris Net

Member
دوست عزيز با خود افكت هاي فلش ميتوني اين كارو انجام بدي !
در ضمن لطفا تو انتخاب نام تاپيك دقت كن !

aloo

Active Member
بابا چرا میاین داستان تعریف می کنید توضیح درستی بدین خودم می دونم از قسمت افکتها میشه اینکارو کرد .کدوم افکت تنظیماتش چه جوریه کمک کنید دیگه

aloo

Active Member
خواهشن از تنظیمات ریز در افکت صحبت کنید من دقیقا تنظیمات افکش رو بلد نیستم.یعنب انجام دادم ولی خوب در نیومد تابلو شدش

ضمنا لینک برنامه رو بذارید من می خوام دانلود کنم تو گوگلم گشتم پیدا نشد کجایید رفتین بابا یکی جواب بده

آخرین ویرایش:

aloo

Active Member
جواب ندید به درک ااه ه یه سوال می پرسی ببین چی کار می کنن تو همه انجمن ها همینه ها فقط بلدین تیکه بندازین 2 تا پست دادم ولی هنوز درست جوابمو نگرفتم خوب آقا بتوچه پست اضافی زدم که زدم سوالی که پرسیده شده جوابشو اگه بلدی بیا جواب بده بلد نیستی یا (حوصله ) نداری اصلا نبین پست رو .بدبختی داریما

YTERROR

Active Member
متن را انتخاب کنید Timeline Effects<----- Insert بعد هم افکت خود را انتخاب کنید

aloo

Active Member
آقا ممنون ولی اینارو خودم بلدم فقط می خوام بدونم چه جوری افکت لرزه متن رو تنظیم کنم اگه میشه به معرفی اون قسمت و تنظیمات عددیش بهم کمک کنید ممنون میشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا