علی ولی الله

SPD

Member
در عین سادگی طرح جالبی درآمده ..

اما من به شخصه از رنگ نارنجیش زیاد خوشم نیومد ... رنگ نارنجی خیلی مناسب رنگ های مذهبی نمی باشد ...

موفق باشی :rose:

wahid2003vj

Active Member
در عین سادگی طرح جالبی درآمده ..

اما من به شخصه از رنگ نارنجیش زیاد خوشم نیومد ... رنگ نارنجی خیلی مناسب رنگ های مذهبی نمی باشد ...

موفق باشی :rose:

با تشکر از نظرتون شاید قبول کنم که رنگ نارنجی تو ترکیب با رنگ پس زمینش زیاد جالب نباشه اما این نکته که رنگ نارنجی برای کارهای مذهبی مناسب نیست رو نمیپذیرم ، چون کار به فراخور مورد استفاده باید از رنگ های مناسب استفاده کنه ، وقتی قراره کاری برای یه جشن استفاده بشه مطمئنا با کاری که برای عزا داری قراره استفاده بشه باید تفاوت هایی داشته باشه که حال و هوای مجلس رو نشون بده ، به همین خاطر بنده از رنگ گرم که میتونه تداعی کننده شادی باشه استفاده کردم...

• Like
Reactions: Mj

Mj

Well-Known Member
زیباست ولی میتونست رنگ بندیه بهتری داشته باشه
خسته نباشی

G.E.E.k

Member
سلام.
به نظر من جای کار خیلی داره زود خروجی گرفتی !
اگر از ترکیب سفید و فیرزه ای یا آبی( کاشی کاری مساجد) استفاده کنی به کلمه علی هم یک جلوه گرافیکی مثل براقی بدی و یکم از تذهیب های مناسب تر و با کیفیت تر استفاده کنی تازه اگر خوب اجرا بشه میشه طرحی که به سطح نظر دادن برسه!
ایده خلاقانه هم که شما جیب ما رو نزن ایده .....(شوخی)!:green:
در کل من فکر میکنم پچه ها ی گرافیست انجمن اگر بخوان از یه سگ ، گربه و سوسک طرح بزنن بیشتر وقت و خلاقیت به خرج میدن تا یه کار مذهبی و اعتقادی!!اگر هم فکر میکنید بی انصافی میکنم با این حرف بهتر یه نگاهی به آرشیو کارا یا تاپ گالری بزنی تا حرفم اثبات شه!
موفق باشی!

جدیدترین ارسال ها

بالا