عكس در ليست باكس

ehsan7xx

Member
سلام بچه ها نماز روزه هاتون قبول
مي خواستم بدونم چطوري مي تونم به ليست باكس عكس اضافه كنم كه وقتي رو عكس كليلك مي كني كار انجام بده ؟
ممنون مي شم با مثال بهم توضبح بدين

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
لیست باکس در MMB این قابلیت رو نداره که بهش عکس اضافه کنید
گمان میکنم فقط شئ ListView از پلاگین Useful Objects میتونه عکس رو داشته باشه، البته منظور از عکس آیکن های کوچک 16 × 16 هست.

mohamadarab

Active Member
سلام..
دوست عزیز دقیقا منظورت از لیست باکس که عکس نمایش بده چی هستش؟
یک لیست باکس که اسامی عکس ها رو بیاره و با کلیک روی اون عکس نمایش داده بشه؟یا اینگه یک گالری عکس منطورت هستش؟
..
ممنون:rose:

ehsan7xx

Member
من كلا 3 سوال دارم ؟
1- مي خوام داخل ليست باكسم 10 تا نوشته باشه كه روي هر كدوم كه كليك كردم يك كاري كنه مثلا اهنگ پخش كنه
2- اينگه چطوري مي تونم شماره رديف رو بدست بيارم ؟
3- نمونش مثل نرم افزار لرد كه داخل ليست باكس كل اطلاعات نرم افزارو رو داره رو هر كدوم كليك مي كنه مشخصات اونو نشون ميده
مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنون

reza zareie

Active Member
ببين اين نمونه به دردت مي خوره يا نه البته اين يه قسمتي از مجموعه ي نرم افزاري اي هستش كه خودم ساختم

پیوست ها

• ListBox.rar
    196 کیلوبایت · بازدیدها: 77

mohamadarab

Active Member
برای سوال اول: این مورد داخل خود بیلدر نمونه هایی وجود داره
PHP:
   Multimedia Builder498\Samples\495_examples\mp3tags
-

برای قسمت 2 و3 هم:
نمونه ای که قرار دادم از داخل خود انحمن هستش..واسه اینکه بخوای با کلیک روی هر کدوم اطلاعاتش نمایش داده بشه،کافیه قسمتی که توی لیست باکس برای اجرای فایل بهش دستور داده رو با توجه به نیارت عوض کنی..(به جای اجرای فایل exe دستور نمایش اطلاعات رو داخل یک html بدی)
...
در این مورد این موارد هم داخل انجمن زیاد بحث شده،جستجو کنی نمونه های زیادی رو پیدا می کنی..
موفق باشی

پیوست ها

• listbox_exe.rar
    2.3 کیلوبایت · بازدیدها: 25

جدیدترین ارسال ها

بالا