عزیزان چرا جوملا در هاستم نصب نمی شه؟#

ahmad881

Member
به نام خدا
سلام
خواهشا اگه کسی بلده بگه
من رو هاست اصلیم میام مستقیم پوشه ها و فایل های پوشه جوملا را کپی می کنم نه اینکه یک پوشه تو روت بسازم به نام مثلا joomla نه!!! بلکه محتویات این پوشه را مستقیم در روت ریختم بعد در پایگاه داده هم کاراشا کردم و بعد تمام مراحل نصب را انجام دادم فقط یه صفحه مشکوک می زد .یعنی تو صفحه اول نصب که واسه چک کردن ها هست تو یک کادر زرد نوشته بود که رجیستر گلوبال روشن هست لطفا instead of (off)
ولی در آخرین مرحله که باید پوشه نصب را پاک کرد (که خودشم این هشدار را می ده البته ) و من نیز این کار را می کنم دوباره متسفا نه تا می زنم www.mysite.com عین دفعه قبل می ره یه آدرس www.mysite.com/instalation/index.php و چون پوشه نصب پاک شده می نویسه صفحه ای ÷یدا نشد

سوال من:
چرا بعد از آخرین مرحله وقتی روی گزینه مدیریت سایت یا حتی صفحه اول سایت می زنم بازم می ره به آدرس www.mysite.com/instalation/index.php مگه نباید بره به آدرس www.mysite.com اصلا انگاری سایت نصب شده را نمیشناسه

SME

Banned
سلام.
برای رجیستر گلوبال باید با مدیر سرور تماس بگیری تا براتون خاموشش کنن. البته خودتون هم میتونید این کار رو انجام بدبن، ولی برای جوملا و میترا و بعضی از Cmsها بهتره رجیستر گلوبال رو دستی خاموش نکنید.
احتمال داره عدم نمایش سایت به دلیل اشتباه پاک کردن فایلها یا مشکل در نصب باشه.
بعد از نصب بهتره فایلها و فولدر اینستال رو کامل حذف کنید...

ahmad881

Member
ممنون که جواب دادی اما من که درست نصب کردم پس مشکل از کجاشه به نظر شما؟

یعنی ممکنه چون رجیستر روشن باشه این مشکل را داده؟

یا ممکنه فایل اشتباهی خود هاست را پاک کرده باشم؟
اگه آره لطفا فایل های پیش فرض خود هاست لینوکس پوشه www یعنی روت اصلی را بگید تا چک کنم
ممنون

لطفا کمکی کنید دوستان.

ahmad881

Member
آقا مشکل از پرمشین فایل ها و پوشه ها بود.

اول ریختم تو یه پوشه و نصب کردم (پرمشین ها کاملا تغییر دادم)

ولی بعد که مستقیم تو روت اصلی هاست ریختم زمین و زمان را به هم زدم ولی پرمشین فایل کانفیگ هم تغییر دادم ولی تو صفحه اول نصب که جزئیات را می نویسه مدام نوشته فایل کانفیگ غیر قابل دسترس چرا؟ بعدم که بی خیالش بشم سایتا نصب نمی کنه

حالا من نمی دونم اول باری که سایت را تو پوشه خودش نصب کردم چه کار کردم که سایت کامل نصب شد اما تو روت نه؟؟؟؟؟؟
توجه: پرمشین تغییر می کنه ها (همشون حتی کانفیگ) اما فقط و فقط می نویسه فایل کانفیگ غیر قابل نوشتن (تو صفحه نصبا می گم).
آیا باید موارد دیگه ای هم قابل نوشتن بشن تا فایل کانفیگ بتونه تغییر کنه؟
آیا باید فایل های پیش فرض خود روت هم تغییر پرمشین بدند؟ ما که آموزش خود جولا هم خوندیم ولی بازم..........

لطفا کمک

SME

Banned
پیشنهاد میکنم فایلهایی که ریختید رو پاک کنید و از اول آپلود کنید.
پرمیژن فایلهایی که میگه باید تغییر بدید رو روی 777 تنظیم کنید.
اگر احتمال میدید از فایلهای اصلی هاستتون فایلی رو پاک کردید توی Trash تو CPANEL رو یه نگاهی بندازید. شاید اوونجا باشه.
پرمیژنها بعد از نصب اصولا باید برای فایلها 644 و فولدرها 744 (اگه اشتباه نکنم) باشه.یعنی همونجوری که آپلود میکنید.
اگه خواستید بگید براتون نصبش میکنم...;)

mehdiBC

Member
حالا من نمی دونم اول باری که سایت را تو پوشه خودش نصب کردم چه کار کردم که سایت کامل نصب شد اما تو روت نه؟؟؟؟؟؟

بله احمد جان
شما احتمالا تو اون پوشه ای که ساختی اومدی و پرمشین پوشه را هم تغییر دادی پس مشکلت حل شده

الانم پرمشین پوشه اصلی را (www) را قابل رایت بذار بعد برو توش و ..... تقریبا مطمئنم مشکلت حل می شه

در ضمن همون اولی که سوال پرسیدی من می دونستم مشکل از کجاست و مشکل از پرمشین ها هستش اما اون لحضه کاری پیش اومد نشد جواب بدم که خوب خودت به نتیجه رسیدی

ahmad881

Member
آقا درسته حل شد آقا مهدی دم شما گرم
خیلی باحای عزیز

راستی حالا واسه امنیتش پرمشین چیا را چی کنم؟ یعنی کردوم فایل و پوشه ها
البته بتونم توش مطلبم بنویسما؟

ahmad881

Member
بله اینا میدونم
من می گم کدوماشا باید اینکارا بکنم
تا امنیت سایت در خطر نیفتده
همه پوشه ها و فایل ها را؟
اونوقت اگه بخوام مطلبی تو سایت بزنم مشکلی پیش نمیاد؟

roozshop

Member
نه مشکلی پیش نمیاد
البته چند تا از پوشه ها ( که لیستش توی صفحه اول نصب هست ) رو باید قابل نوشتن کنی .
ضمنا برای امنیت سایتت هم توصیه میکنم که روی پوشه administrator سایتت ، از طریق cpanel قفل بذاری
همینطور میتونی جای فایل configuration.php رو تغییر بدی . البته این کار به این راحتی نیست . توی وبسایت جومفا www.forum.joomfa.org یکی از دوستان ( اساتید ) به نام آقای حمیدرضا ابوالحسنی آموزش این مطلب رو نوشتن .

جدیدترین ارسال ها

بالا