Mehdi_Naissipour
کاربر VIP
سلام به همگی.
این کار رو تقدیم میکنم اول از همه به حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و بعد از اون هم به همه ی شما کاربرای عزیز و دوستای دوست داشتنی خودم در مجیدآنلاین.
این کار رو باید دیروز میذاشتم اینجا اما مشغله ی کاری اجازه نداد. تا دیشب ساعت 11 فقط طرح دستیش رو با مداد زده بودم. اما بخاطر اینکه خیلی فاصله نگیره از روز مناسبت، سریعاً با تبلت تبدیلش کردم به دیجیتال پینت در سایز آ2.
حتماً ضعف هایی داره. خوشحال میشم بگین تا رفعشون کنم. میخوام اگه خدا بخواد برای یه فراخوان ارسالش کنم.
برای دیدن طرح روی تصویر زیر کلیک کنید
این کار رو تقدیم میکنم اول از همه به حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و بعد از اون هم به همه ی شما کاربرای عزیز و دوستای دوست داشتنی خودم در مجیدآنلاین.
این کار رو باید دیروز میذاشتم اینجا اما مشغله ی کاری اجازه نداد. تا دیشب ساعت 11 فقط طرح دستیش رو با مداد زده بودم. اما بخاطر اینکه خیلی فاصله نگیره از روز مناسبت، سریعاً با تبلت تبدیلش کردم به دیجیتال پینت در سایز آ2.
حتماً ضعف هایی داره. خوشحال میشم بگین تا رفعشون کنم. میخوام اگه خدا بخواد برای یه فراخوان ارسالش کنم.
برای دیدن طرح روی تصویر زیر کلیک کنید
موفق باشید

********************************* ویرایش جدید *********************************
سلام به همگی.
از همه ی شما بابت لطفی که داشتین و اومدین ممنونم. خیلی خوشحالم کردین
بابت درآوردن رمز و رموز کار هم که خودم اصلاً فکر نمیکردم به این خوبی از پسش بربیاید (تو رو میگم مجی جونم، شما هم همینطور علی خان و بقیه دوستان ...)

با همه ی دوستای خوبی که مشکل به هم ریختگی رنگ و طرح و فرم کار رو خستگی و عجله میدونستن، کاملاً موافقم. همونطور که قبلاً گفتم، من فقط 2 ساعت برای اجرای این کار وقت گذاشته بودم (تازه بعد از 16 ساعت کارای روزانه

اما یه ویرایش جدید از کار زدم برای اون دسته از دوستای خوبی که فکر میکردن درک مفهوم تصویر قبلی برای مخاطب ثقیل و سنگینه. این طرح رو هم اینجا گذاشتم:

برای اینکه کیفیت اصلی کار رو هم بتونید ببینید، میتونید همین تصویر بالا رو Save کنید روی کامپیوترتون تا با اندازه ی واقعی ببینیدش.
خودم که از این دومی خیلی بیشتر خوشم اومد. فکر میکنم رمز گشاییش هم ساده تر باشه.
************************************ پشت صحنه *********************************
طرحی که با مداد کشیدم، این بود:
یاعلی
موفق باشی.
خودم که از این دومی خیلی بیشتر خوشم اومد. فکر میکنم رمز گشاییش هم ساده تر باشه.
************************************ پشت صحنه *********************************
طرحی که با مداد کشیدم، این بود:

یاعلی
موفق باشی.
آخرین ویرایش: