عرفان حلقه دکتر طاهری

saalek110

Well-Known Member
عرفان حلقه

مقدمه و آشنایی:
دکتر طاهری ، موسس این مکتب است.
حدود ۳ یا ۴ سال پیش زندان بود و می خواستند اعدامش کنند.. ولی آزاد شد و رفت خارج.
حدود شاید ۳۰۰ هزار شاگرد در ایران دارد.
به انرژی درمانی معروف است.

توصیه من یادگیری روشهای این گروه و استفاده برای خودتان است. اگر هم بی اثر بود که چیزی ضرر نکردید. بعضی به توصیه من عمل کردند و اثر مثبت گزارش کردند.

سالک: من خودم فرصت نکردم هنوز ، در کلاسهای این گروه شرکت کنم ، و مطالب این گروه را با دقت و کامل مطالعه نکردم. ولی دوست دارم هر وقت توانستم این کار را بکنم.
ولی بعضی جزوه هاشون را که دیدم ، قسمتهای پرمایه ای درش دیدم.
خیلی انگ ها بهشون زدند... اینکه از چه مکتبی یا علمی کارشون گرفته شده ، حرف و حدیث زیاد است و من در این مورد مطالعه نداشتم.

من کارهای دکتر طاهری را عرفانی می دانم.‌ خواستم تکلیف خواننده روشن باشد. البته خیلی ها معنی عرفان را نمیدونن ، عرفان واقعی ،کار علمی است ، پرت و پلا نیست.
نیاز به پشتکار و تلاش داره موفقیت در کارشون. و ارزشش را داره.
من خودم الان خیلی درگیرم ، هر وقت بتونم دنبال یادگیری و تمرین می روم.

سالک: سه چیز را سعی می کنم رعایت کنم:
اول : از هیچ چیز ، جز خدا نترسم.
دوم اینکه روی هیچ شخص یا مطلبی تعصب مثبت و منفی نداشته باشم و دنبال حقیقت باشم.
سوم: اگر از چیزی اطلاعاتی ولو مختصر داشته باشم ، وظیفه ام را در مورد داشتن اون اطلاعات انجام بدهم. یعنی اطلاع به دیگران. کارهای دکتر طاهری از جمله این مباحث است.

البته با یک سرچ ساده خروارها مطلب در این مورد پیدا می کنید.
و من در این تاپیک دنبال جمع آوری یا لینک دادن به مطالب ایشان نیستم.
فقط نکاتی را اشاره می کنم.

خیلی دوست دارم با خود دکتر طاهری گفتگو داشته باشم ، البته فعلا ایران نیستند.از همین جا ، سلام می کنم به ایشان و تشکر می کنم از کارهای ایشان. از شاگردان ایشان میشه استفاده کرد.

من کاری ندارم که دکتر طاهری در جاهایی اقدامات اشتباه داشته یا نداشته ، برای من مهمه ایشان چه کار ارزشمندی داشته ، حالا ممکن است حوالی کارش اقدامات و نظرات اشتباه یا ناقص داشته.هر شخص یا سازمانی لغزش های زیادی می تواند داشته باشد. ولی یک سری فقط دنبال نقطه ضعف گرفتن و زمین زدن دیگران هستند یا می خوان خودشان را مطرح کنن در هر موقعیتی. ولی وظیفه ما انتشار علم است ، از هر کسی که باشه.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/wenNm03v7K0?si=TycdcaboCpG9kB_E

فیلم ۳ ساعته.
خوبه این را نگاه کنید ولی شاید کسی حوصله یا وقت چنین فیلمی را نداشته باشد.

نکته ای که در این فیلم برام جالب بود ، دکتر طاهری میگه از رحمانیت خدا استفاده می کنیم.
نکته قابل توجهی است. اهلش می دونن من چی میگم.

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/e2hN_RLtA1A?si=NTacIg32Znd4wUv_
فیلم ۸ دقیقه ای.

شاهد بودن ، بحث خیلی مهمی در بحثهای دکتر طاهری است ،

و شاید پایه تمام کارهای ایشان شاهد بودن است......

شاهد بودن ، تعریفش سخته..... و من نمی تونم الان در چند جمله اون را تعریف کنم. فعلا فقط خواستم با این کلمه آشنا بشید.
برای تقریب به ذهن ، فرض کنید به عنوان یک خبرنگار ، وارد یک بیمارستان می شوید.... هر چه بهتر گزارش تهیه کنید ، شاهد بهتری هستید... ولی شاید شاهد بودن با حواس پنجگانه نیست و کاری متفاوت است... فعلا تعریف دقیقی ازش ندارم....
شاید اتصال ، بدون شاهد بودن اصلا ممکن نباشه... البته باید وارد مکتب دکتر طاهری شد ... من دارم خارج از مکتب ایشان نظر میدهم.

منظور دقیق دکتر طاهری از شاهد بودن چیه؟؟ ... نیاز به شناخت بهتر ایشان و مطالبش داره ... که من فعلا ندارم....

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/IYYKrYktUqQ?si=kxhPByEUX7CITo2O

مصاحبه دکتر طاهری با BBC و پاسخ به نقدها.
یک ساعت.

سالک: خوبی این مصاحبه اینه که طرف مقابل یک مذهبی خشک نیست ولی بدیش اینه که طرف علمی نگاه می کنه ، و خشک نگاه می کنه. مجری از دید بررسی تحقیق های علمی به کار ایشان نگاه می کند.
ولی برای بعضی افراد محقق شاید فیلم جالبی باشه.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
کتاب صوتی موجودات غیرارگانیک.
فیلم ۴۵ دقیقه ای.
youtu.be/QuF2dqvFFRQ?si=oajqYAF6pabvI2yB

همان جن ها منظور است.

سالک: اطلاعات من در مورد جن ناچیز است و یک کلمه این فیلم را نمی توانم تایید کنم ، سلب مسئولیت می کنم.
ولی کتاب جالبیه ، جذاب است.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا