عدم نمايش css background در IE و Opera

سلام، من تازگي به خاطر لو رفتن پسورد وبلاگ قبليم (knevis.blogfa.com) مجبور شدم از نو شروع كنم (m3.blogfa.com) و يه قالب جديد رو هم استفاده ميكنم كه strict هست اما بلاگفا در ابتداي صفحاتش Transitional رو اتومات اضافه ميكنه پس مجبور شدم از همون Transitional استفاده كنم.

مشكل اينجاست كه تصوير background المنتهاي قالب در فايرفكس و IE6 كامپيوتر خودم به خوبي نشون داده ميشه اما دوستاني كه به آدرس جديد مراجعه كرده اند ظاهرا فقط با فايرفكس ميتونند تصاوير رو ببينند و در IE6 , 7 و opera فقط رنگ نمايش داده ميشه. از اساتيد و كاربران محترم تقاضا دارم سري بزنند و اگر واقعا اينطور هست به بنده لطف كنند مشكل رو حل كنم، متشكر {http://m3.blogfa.com}

shnoit

Well-Known Member
دوست عزیز این مشکل که میبینی به دلیل استفاده از فایل style.css هست اینه که گه گاهی فایلها از سایت پرشین گیگ بالا نمیان، براهمینه.
فایل style.css زو در یه جای دیگه قرار بدین دوباره تست کنین.

ممنون از پاسختون اما فايل CSS كاملا لود ميشه و فقط تصاوير، اون هم فقط در IE و Opera نمايش داده نميشه، در فايرفكس به راحتي كار ميكنه، در ضمن فايلهام روي parsehgig.com هست، شما كه ميبينيد چطوره؟ مشكل داره؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
در صورتی که تصویر خود را به صورت دستی در مرورگری غیر از IE نمایش دهید، در آن زمان تصاور نمایش داده خواهند شد.
به نظر من شما مسیر قرار گرفتن عکس را باید در بین ' ' قرار دهید.
HTML:
url('images/img01.gif');
و به تصاوير URL مطلق دهید...

جدیدترین ارسال ها

بالا