Fa عدم درست نشان دادن فایل rtf در پلاگین Trich

skyblu

Member
با سلام
من در پروژه ام یک پلاگین Trich دارم ، که یک فایل rtf در این پلاگین نشان می دهد. از وقتی به فایل rtf ، عکس اضافه کردم ، دیگر فایل rtf ، را آنطوری که هست نشان نمی دهد . یعنی فاصله بین عکس و خط ها زیاد نشان می دهد ولی در فایل rtf اینطور نیست چه کار کنم؟ فایل rtf , و فایل مالتی مدیا را پیوست می کنم؟

آخرین ویرایش:

skyblu

Member
با سپاس ، بله این فایل را در wordpad باز می کنیم دقیقا همان مشکلی که در نمایش در پلاگین وجود دارد دیده می شود چه کار کنم؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سپاس ، بله این فایل را در wordpad باز می کنیم دقیقا همان مشکلی که در نمایش در پلاگین وجود دارد دیده می شود چه کار کنم؟
شما فایلتون رو تو ورد درست کنید و Rich Text Format ذخیره کنید تا مانند عکسی که من گذاشتم به درستی نمایش داده بشه.

پیوست ها

• View.jpg
    View.jpg
    23.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

skyblu

Member
من در word 2010 که این فایل را درست کردم ، هنگامی که می خواستم آن را ذخیره کنم در قسمت save as type گزینه Ritch Text Format
را انتخاب کردم . اگر منظورتان این است، این کار را کردم ولی جواب نداد. من فایلم را که در word 2010 با فرمت Rtf درست کردم پیوست می کنم اما همین فایل را در wordpad باز می کنم مشکل دارد?

پیوست ها

• 102.rar
    184.5 کیلوبایت · بازدیدها: 35

m javad

کاربر متخصص
خب شما فایلتون رو توی wordpad بسازید. اینطوری مشکلتون حل میشه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
به طور كلي از فايلهاي با فرمت rtf نبايد انتظار داشته باشيد تو هر سيستم و پلاگيني با همون فرمتي كه قبلا تو word صفحه آرايي كردين نمايش داده بشه.

اين نوع تغييرات گاهاً طبيعي هست. براي اينكه چينش و صفحه آرايي فايلتون به هيچ وجه تغيير نكنه پيشنهاد ميكنم فايلتون رو به فرمت pdf تبديل كنيد و با شي Browser نمايش بديد. (البته اگه قصدتون صرفا نمايش فايل هست نه ويرايش از طريق برنامه)

skyblu

Member
می شود یک نمونه مثال بزنید ، چون پلاگین Trich فقط فایل rtf را قبول می کند اگر با نرم افزار های مختلف من تبدیل به pdf کنم

این شی browser که گفتی چیست ؟ چون من توی object های mmb ندیدم خواهشا یک مثال بزنید؟

m javad

کاربر متخصص
شی browser یکی از اشیایی هست که بیلدر داره
عکس زیر برای پیدا کردن اون کمکتون میکنه.
attachment.php

توی sample های بیلدر هم برای این ابزار نمونه های آموزشی خوبی وجود داره

پیوست ها

• pic.jpg
    pic.jpg
    13.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18

m javad

کاربر متخصص
اگر منظورتون sample های بیلدر توی پست قبلی هست ، منظورم سایت نبود
توی خود sample های بیلدر که نصب کردید منظورم بود
مثلا به آدرس زیر برید:
C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\495_examples\html