عدم تغییر تنظیمات؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام من چیکار کنم 1 سری از تنظیمات واسه همه پروژه ها یکسان باشه؟ مثلا تنظیم view port یا اینکه موتور رندر تو همه پروژه ها پیشفرض روی vray باشه یا ...

Tweaker

Member
max رو باز کن و انجوری که دوست داری تنظیم کن. بعد از تنظیمات، فایل رو با نام maxstart.max تو پوشه Scenes ذخیره کن. از این به بعد تا وقتی که Project Folder رو عوض نکردی مکس با تنظمات همین فایل باز میشه.
اگر می خوای تمام پروژه ها با همین تنظیمات باز بشه؛ فایل رو یه جایی خارج از Project Folder ذخیره کن (مثلا دسکتاپ). بعد برو به Customize -> Configure User Paths -> File I/O و MaxStart روی همون پوشه ای که فایل رو توش ذخیره کردی تنظیم کن. (تو مثال ما، دسکتاپ).
منظور از Project Folder هم پوشه ای که برای هر پروژه تعریف می شه و تمام فایل های پروژه توش قرار داره. و با File -> Manage -> Set Project Folder میشه عوضش کرد.

روش بالا تا اونجایی که من میدونم برای موتور رندر هم جواب میده اما اگر خواستی موتور رندر پیشفرض رو عوض کنی، اول تو Render -> Render Setup -> Assign Renderer موتور رندر مورد نظرتو انتخاب کن، بعد زیر همون قسمت رو دکمه Set As Default کلیک کن.

البته بعضی از تنظیمات که شاید خیلی هم مهم نباشن رو نمیشه با این روش عوض کرد. مثل مخفی بودن منوها. که اگر کسی برای این یکی راهی سراغ داره حتما به من اطلاع بده.

nc_hamid

Member
سلام
من برای این کار از روش زیر عمل می کنم :
Customize > Custom UI And Defaults Swicher​
تو این قسمت چند حالت برای حالت پیش فرض مکس وجود داره که می تونید یکی از اونها رو انتخاب کنید که شامل موتور رندر هم می شه . و قتی انتخاب کردین حتما باید یک با مکس رو ببندین و دوباره باز کنید تا تنظیمات ذخیره بشه . اگه مکس درست بسته نشه ( مثلا کرش بشه) تنظیمات درست ذخیره نمی شه .

اگر هم که می خواین یک UI خاص داشته باشین . بعد از انجام تغییرات اون UI رو از طریق همون Customize ذخیره کنین تا هر وقت تنظیمات به هم خورد یا مکس رو دوباره نصب کردین بتونین از طریق load کردن تنظیمات رو برگردونین .

جدیدترین ارسال ها

بالا