عدم اجرا شدن اکشن مورد نظر من

سلام دوستان
من یک Button درست کردم و در Action اون دستورات زیر رو نوشتم تا یک فایل خروجی پاورپوینت با پسوند ppsx رو اجرا کنه.اما اصلا اجرا نمیشه و هیچ عملکری هم نشون داده نمیشه:
on(release){
mdm.System.exec(mdm.Application.path+'//shahmirza.ppsx');
mdm.Application.exit();
}
مشکل کجاست؟

نه دوست عزیز الزامی نیست.آخه از fscommand هم استفاده کردم، نشد.bat فایل رو هم در فولدر fscommand قرار داده بودم.حالا چه کنم؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
من با کمک فایل bat پاور پوینت اجرا کردم مشکلی نداشتم. ضمناً میتونی مسیر بدی نیاز نیست تو فولدر fscommand باشه

فایلهای پاورپوینتت

خیلی ممنون از پاسختون
فایل bat مشکلی نداره.وقتی به تهنایی اجراش می کنم فایل پاورپوینت رو باز می کنه.اما مشکل اینجاست که وقتی با fscommand از فلش فراخوانی می کنم، اجرا نمیشه.دکمه هیچ عکس العملی نشون نمیده.

حالا مشکل چی می تونه باشه؟

حق با شما بود
حالا اون دستوری که گفتم چه مشکلی داشت؟چون هنگام اجرا فایل bat صفحه cmd نمایش داده میشه و این جلوه ی خوبی نداره.
هم چنین هر دستوری که mdm داره رو اجرا نمی کنه.یعنی حتی دستور ساده mdm.Application.exit(); رو هم اجرا نمیکنه.
مشکل چی می تونه باشه؟

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
مشکل توی این خط هست باید اینطوری بنویسید

PHP:
mdm.System.exec(mdm.Application.path+'shahmirza.ppsx');

دوست عزیز
ممنون از پاسخوتن
تو پست قبلی گفتم؛یه دستور ساده ی
PHP:
mdm.Application.exit();
رو هم اجرا نمیکنه.این رو هم بگم که Publish می کنم و تمام مشکلات در فایل Publish شده ( یعنی exe ) اتفاق می افتد.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

mohammad.sub7

کاربر فعال
حق با شما بود
حالا اون دستوری که گفتم چه مشکلی داشت؟چون هنگام اجرا فایل bat صفحه cmd نمایش داده میشه و این جلوه ی خوبی نداره.
هم چنین هر دستوری که mdm داره رو اجرا نمی کنه.یعنی حتی دستور ساده mdm.Application.exit(); رو هم اجرا نمیکنه.
مشکل چی می تونه باشه؟

----------------------------------

با برنامه bat 2 exe convertor میتونی خیلی راحت صفحه سیاه cmd که میاد رو حذف کنی

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دوست عزیز
ممنون از پاسخوتن
تو پست قبلی گفتم؛یه دستور ساده ی
PHP:
mdm.Application.exit();
رو هم اجرا نمیکنه.این رو هم بگم که Publish می کنم و تمام مشکلات در فایل Publish شده ( یعنی exe ) اتفاق می افتد.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
1- کامپوننت مربوطه به mdm را در پروژه قرار داده اید؟ اگر نه نمونه پروژه mdm را از سایت خودش برای اکشن اسکریپت مورد نظرتان که فکر می کنم 2 هست دریافت کنید و نحوه استفاده آن را برسی کنید.
2 - در زمان کامپایل می بایست تیک های بخش هایی از mdm که می خواهید استفاده کنید را بزنید برای تست همه را بزنید ببینید باز هم مشکلی دارید؟

در کل اگر هم مشکلی نبود کد شما به صورتی که بنده نوشتم برای زمانی که فایل مورد نظر شما کنار فایل exe هست درست هست و // در کد شما اضافی بود

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا