عدم اجراي فتوشاپ

Sleekman

Member
تا ديروز فتوشاپ CSمن كاملا بالا مي اومد اما الان وقتي لوگوي برنامه مياد روي scaning for plaing ins متوقف ميشه در صورتي كه هيچ تغييري روي پوشهplaing ins فتوشاپ ندادم حتي يه بارم برنامه رو پاك و مجددا نصب كردم. در ضمن در آن واحد اين مشكل در فتوشاپ6 من هم اتفاق افتاده.{راهنمايي لطفا}

Mandana

Active Member
از تو رجستری هم پاکش کن عمو..درست میشه ایالله.یعنیباید درست بشه..فقط توی رجستری سرچ کن هر چی با اسم فتوشاپ دیدی البته بعد از پاک کردن خود فتوشاپ پاک کن.مشکلت حل میشه

mostafa_az

Well-Known Member
اگه فوتوشاپ رو پاك ميكني بعد از اينكه حذف شد داخل program file برو . ميبيني كه شاخه فوتوشاپ هنوز هستش و داخلش شاخه پلاگين هم هست . اون رو پاك كن تا سري بعدي كه نصب ميكني اين شاخه به فوتوشاپت اضافه نشه .

مخلصيم
مصطفي

Sleekman

Member
نخير وقتي پاكش كردم در program file هم چيزي در مورد فتوشاپ پيدا نكردم .يعني همه چيز رو پاك كردم.
گفته اون دوستمونم كه گفته بود از توي رجيستري پاكش كن هم كرديم و نشد .
البته نميدونم من به روش خودم از توي رجيستري پاكش كردم نميدونم روش ايشون چيه شايد شما جور ديگه اي پاكش مي كنين . تازه اگه مشكل در پاك شدن فتوشاپ توي رجيستري باشه! {راهنمايي بيشتر}

Mandana

Active Member
ببین عزیز.شما توی رجستری میری قسمت جستجو(ctrl+F) و بنویس photoshop و اینتر رو بزن.بعد فایل پیدا شده رو پاک کن و دوباره F3 رو بزن و اینتر.و فایل رو پاک کن.این کار رو اونقدر ادامه بده که بگه فایلی با این مختصات پیدا نشد.نمی دونم شما همینجوری پاک کردی؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا