عجيب ترين مشكل در نصب همه ورژنهاي فتوشاپ!

drritalin

Member
سلام به همه دوستان.
من مدتيه كه با مشكل عجيبي روبرو شدم.من ورژنهاي 8 و 7 و 6 فتوشاپ رو دارم (البته نسخه هايي كه در بازار ايران هست نه نسخه هاي اصلي ) و هيچ وقتم با نصب هيچ كدوم مشكلي نداشتم اما يه دفعه با نصب مجدد ويندوز ايكس پي ديگه هيچ كدوم نصب نمي شن.قضيه اينجوريه كه هر كدوم رو نصب مي كنم موقع اجراشدن مي نويسه:
The Parametr is not correct
و پنجره بسته ميشه. جالبه كه بعد از Uninstall كردن ورژن 8 خواستم ورژن 7 رونصب كنم كه ديدم همون نام و ايميلي رو كه برا ورژن 8 وارد كردم رو براي ورژن 7 هم اتوماتيك وارد مي كنه و بازم همون آش و همون كاسه.و البته براي ورژن 6 هم!!! اول فكر كردم شايد در جايي از كامپيوتر فايلي چيزي درست كرده باشه كه به فتوشاپ مي گه اين نسخه ها غير قانوني اند ولي از روي سي دي هاي جداگانه هم كه نصب كردم همين مشكل باقي موند.جالبه كه به خاطر يه مشكلي مجبور شدم Main و CPU م رو عوض كنم ولي مشكل هنوزم باقيه.
كسي نظري داره كه بتونه كمك كنه؟

sorosh

Active Member
سلام دوست عزيز

عرض شود كه من قبلا يك نسخه Adobe Illustrator 10 داشتم وقتي نصب كردم همه چيز

بدون هيج مشكل نصب مي شد اما وقتي اجرا ميكردم Error مي گرفت و بالا نمي آمد...

خلاصه به هر دري كه بگي زدم تا مشكل حل بشه آخرين كاري كه كردم و مشكل حل شد

عقب كشيدن زمان ويندوز بود جالب بود كه وقتي زمان رو دوباره بر مي گرداندم به حالت اول

دوباره Error مي گرفت ظاهرا در اين نسخه برنامه را طوري تعريف كرده بودند كه مثل دارو

تاريخ مصرف داشت ....خلاصه اينكه زمان ويندوزت را به عقب ببر منطورم به چند سال قبل است

شايد مشكل حل بشود...

saman_sweden

Active Member
drritalin گفت:
سلام به همه دوستان.
من مدتيه كه با مشكل عجيبي روبرو شدم.من ورژنهاي 8 و 7 و 6 فتوشاپ رو دارم (البته نسخه هايي كه در بازار ايران هست نه نسخه هاي اصلي ) و هيچ وقتم با نصب هيچ كدوم مشكلي نداشتم اما يه دفعه با نصب مجدد ويندوز ايكس پي ديگه هيچ كدوم نصب نمي شن.قضيه اينجوريه كه هر كدوم رو نصب مي كنم موقع اجراشدن مي نويسه:
The Parametr is not correct
و پنجره بسته ميشه. جالبه كه بعد از Uninstall كردن ورژن 8 خواستم ورژن 7 رونصب كنم كه ديدم همون نام و ايميلي رو كه برا ورژن 8 وارد كردم رو براي ورژن 7 هم اتوماتيك وارد مي كنه و بازم همون آش و همون كاسه.و البته براي ورژن 6 هم!!! اول فكر كردم شايد در جايي از كامپيوتر فايلي چيزي درست كرده باشه كه به فتوشاپ مي گه اين نسخه ها غير قانوني اند ولي از روي سي دي هاي جداگانه هم كه نصب كردم همين مشكل باقي موند.جالبه كه به خاطر يه مشكلي مجبور شدم Main و CPU م رو عوض كنم ولي مشكل هنوزم باقيه.
كسي نظري داره كه بتونه كمك كنه؟

دكترجان نرم افزار ربطي به سخت افزار نداره كه مجبور شديد Main و CPU رو عوض كنيد مانند اين است شما مغز انسان را با فكر انسان يگي بدونيد فكر در واقع همون داده هاي انسان به مغز است
خوب حالا به تصل مطلب برسيم
اولا بگم adobe براي راحتي كاربر اون اطلاعات را نگه ميداره شما اول ورژن 8 را نصب كرديد بعد از Uninstall كردن بايد توي رجيستري اون اطلاعات مربوط به ورژن 8 را بداريد و در ضمن فولدر تمپورري خالي كنيد
توجه كنيد قبل از كار با رجيستري حتما و حتما يه كپي از زجيستري داشته باشيد كه در صورت اشكال و اشتباه امكان برگشت داشته باشيد ويندور امكان برگشت به برنامه سابق را در مورد برنامه هاي خود عمل مي كنه در مورد ساير برنامه ها تييكر نمي كنه
شادباشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا