عجب ...

يه لطف كنيد ، اگه منو بر كنار كرديد حداقل بيايد و اون قسمت عنوان كاربري منو درست كنيد!

واقعا ممنون !
راستي تا 5 شنبه كه من بودم به هيج چيز دسترسي نداشتم!
فقط باعث شد كه پيام خصوصي هام پاك بشن !

ممنون لطفا رسيدگي كنيد ( آقا پرهام و مجيد خان هم پيام خصوصي هاشونو بچكند )

باباي ! :eek:

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا یکمی صبر داشته باشید! دسترسی هیچ کس برداشته نشده فقط به خاطر یه سری تغییرات کلی موقتا دسترسیهای همکاران و کمک همکاران برداشته شده و دوباره به حالت قبلی برمیگرده.

oxygenws

Active Member
قانون شماره 24 ) هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی و سریعا حذف خواهد شد و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.

قانون شماره 28 ) در صورت داشتن انتقاد از یک مدیر لطفا در صورت تمایل به وسیله پیغام خصوصی‌ آنرا برای آن مدیر ارسال نمائید، چنانچه انتقاد و یا اعتراض نسبت به عمل یا رفتار مدیری در انجمن دارید لطفا آنرا فقط از طریق پیغام خصوصی‌ برای یکی‌ از مدیران اصلی‌ :

Majid (مدیریت کل سایت )

Parham , Kami_mz (مدیریت فنی)

ارسال نمائید تا به موضوع رسیدگی‌ و در صورت لزوم مشورت های لازم انجام شود. چنانچه یکی‌ از مدیر های مذکور به دلیل مشغله های شخصی‌ فرصت رسیدگی‌ به مشکلات شمارا در آن زمان نداشت میتوانید برای یکی‌ از دو مدیر دیگر مشکل خود را ارسال نمائید تا به موضوع رسیدگی‌ کامل نمایند.

همچنین میتوانید از قسمت تماس با ما برای مدیر انجمنها ایمیل ارسال کنید.

تیتر انجمن:
نظرات و پيشنهادات
و توضیح انجمن:
نظرات و پيشنهادات و همچنين اشكالات انجمنها و سايت را در اين بخش مطرح كنيد

پيام خصوصي دادم ! جواب نگرفتم !
به اين علت زدم اين تاپيك رو ، به بخش مديران هم كه دسترسي نداشتم !

oxygenws

Active Member
عزیزم، به هر حال این دلیل نمی شه... قانون قانونه، چه برای من، چه شما، چه کاربران عادی...
موفق باشید و پیروز.

جدیدترین ارسال ها

بالا