عجب كاري كرده مجيد

Ealireza

Member
راستش رو بخواهي من موندم كه تو چطوري اين عكس رو ساختي 8O
[web:e7779256f5]http://www.majidonline.com/Under.jpg[/web:e7779256f5]
جون من آموزشش رو هم بزار ثواب داره :oops:

موفق باشيد

ImanYari

Member
اين كار يه كار سه بعدي هستش با فتوشاپ نيست
يعني فقط با فتوشاپ روش كار شده ولي با فتوشاپ ساخته نشده

Babak Sateli

Active Member
دوست من

همان طور که ایمان جان گفت من ابتدا Vector پروانه را از فتوشاپ به نرم افزار 3DStudio MAX بردم و در آنجا تبدیل به یک پروانه 3 بعدی کردم. سپس زمینه و نورپردازی انجام دادم.

آن چکش هم تماماً در نرم افزار 3DStudio MAX ساخته شده.

در انتها این 2 را در نرم افزار Photoshop بر روی هم مونتاژ کردم و رنگ آمیزی و تغیراتی در آن انجام دادم تا به این شکل در آمد.

Babak Sateli

Active Member
حقیقتش دقیقاً یادم نیست. اما اگر الان از من بپرسند میگم چیزی در حدود 2 ساعت برای طراحی کل این تصویر لازم دارم. اما این درست نیست که کسی زمان بده. چرا که برخی مواقع باید ساعتها زمان صرف کرد تا یک چیزی طراحی شود.

به طور مثال همین banner بالای صفحه اول سایت ... من چیزی حدود 8 ساعت تنها کار روی کاغذ انجام دادم. حالا زمانی که نسخه جدید سایت بیاید طرز ساختن این قسمت را که ابتدا از روی کاغذ شروع شده به شما نشان خواهم داد.

Peyman-Pop

Active Member
بابک واقعا در کار طراحی‌ و گرافیک هنرمنده، این سایت همیشه به وجودش افتخار کرده و میکنه .

Babak Sateli

Active Member
ممنونم پیمان جان لطف داری شما. به امید خدا وقتی طرح نسخه جدید سایت آماده شد این طرح میشه Open Source برای همه !

PANY!

Member
Babak Sateli گفت:
ممنونم پیمان جان لطف داری شما. به امید خدا وقتی طرح نسخه جدید سایت آماده شد این طرح میشه Open Source برای همه !
بله منوي قبلي سايت هم قرار بود اپن سورس بشه واسه همه ....
حتما شد ديگه نه؟
فقط ما نديديم .

ImanYari

Member
خانم PANY لطفا مساپل خصوصي رو در انجمن مطرح نكنين
100 بار هم كه بنويسين مساپل خصوصي طبق قوانين سايت توسط مدير انجمن پاك خواهد شد

جدیدترین ارسال ها

بالا