سلام دوستان خسته نباشيد اين يك طرف اوليه هست از شما نظر و كمك مي خواهم براي تكميلش
M mha1368 Active Member Jul 15, 2009 #1 سلام دوستان خسته نباشيد اين يك طرف اوليه هست از شما نظر و كمك مي خواهم براي تكميلش پیوست ها tamom.jpg 193.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20
AliReza Bahrami مدیر انجمن Jul 15, 2009 #2 خسته نباشي! ببخشيد ولي اصلا رنگبندي مناسبي نداره و روي عكس حرم اصلا كار نكردي! بيشتر تمرين كن
amir_eng Member Jul 15, 2009 #3 اون تذهیبی که استفاده کردی اصلا رنگش و طرحش به طرح اصلیت نمیاد بک گراندو عوض کن تا رنگات یک ذره به هم نزدیک تر شه
اون تذهیبی که استفاده کردی اصلا رنگش و طرحش به طرح اصلیت نمیاد بک گراندو عوض کن تا رنگات یک ذره به هم نزدیک تر شه
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Jul 15, 2009 #4 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . فقط میشه یه چیز گفت . خیلی ساده هست . جای کار زیاد داره . به نظرم باید یکم روی عکس حرم کار کنید . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . فقط میشه یه چیز گفت . خیلی ساده هست . جای کار زیاد داره . به نظرم باید یکم روی عکس حرم کار کنید . موفق باشید .
M mha1368 Active Member Jul 15, 2009 #5 از همتون ممنون همونطور كه گفتم اين يك طرح اوليه هست مي خواهم با نظراتتون منو كمك كنيد تا روش كار بيشتر انجام بدهم باز هم منتظرم
از همتون ممنون همونطور كه گفتم اين يك طرح اوليه هست مي خواهم با نظراتتون منو كمك كنيد تا روش كار بيشتر انجام بدهم باز هم منتظرم
Legend Member Jul 15, 2009 #6 من اصلا نفهمیدم شما چیکار کردید ؟ کپی یک عکس - کپی یک متن - یک وکتور یا براش آماده ؟؟؟ پس خلاقیت های فردی و سلیقه ؟؟ ببخشید که اینقدر صریح گفتم .. اما معتقدم امید واحی 1000 بار بد تر از نا امیدیه .. موفق باشید .
من اصلا نفهمیدم شما چیکار کردید ؟ کپی یک عکس - کپی یک متن - یک وکتور یا براش آماده ؟؟؟ پس خلاقیت های فردی و سلیقه ؟؟ ببخشید که اینقدر صریح گفتم .. اما معتقدم امید واحی 1000 بار بد تر از نا امیدیه .. موفق باشید .