بی بی کد ظراحی میز و صندلی برای صدا و سیما

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.
اینکار طراحی یک سری میز و صتدلی برای صدا و سیما هست.
قراره جنسشون از پلاستیک باشه(پلکسی)
طراحیشو البته نمیگم خارق العاده است ولی خوب به نظرم بدک نیست .البته چند نمونه طراحی کردم که این یک سری هست.
مواد لازم
مکس 2013
ویری 2.3
فوتوشاف

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    1,020.8 کیلوبایت · بازدیدها: 62
  • 2.jpg
    2.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 64
  • 004.jpg
    004.jpg
    887.5 کیلوبایت · بازدیدها: 61

madmaster_3d

Well-Known Member
با لاین میشه ساختش و شکل رو در میاریبعد هم یک اکسترودی شیلی چیزی . یا نه با لاین میکشی و بعد تبدیلش به editable poly کرد و اون جاها رو نازک تر کرد. ببخشید فوضولی کردم. کاره ساده و قشنگی شده. فقط حجم عکس ها 1 مگ بود با save for web فتوشاپ نصفش کن. مرسی:mad:

Mehran coyote

Well-Known Member
قشنگ بود
طراحی جالبی داره از سفید مشکی بیشتر خوشم اومد
رندر هم خوب بود فقط فرشت یکم بیشتر کار میخواد یه پاخور هم واسه دیوار میزاشتی

خسته نباشی :rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
[ودمم سفید مشکی رو میپسندم.آره قرنیز یادم رفت حق با شماست.بیشتر تمرکزم رو طراحی صندلی و میز بود

sasan irani

Well-Known Member
خوبه دوست عزیز خسته نباشی.بله فقط اون قرنیز رو کم داره.پارکت فک کنم 1کم کوچیک هست مقیاسش.اگه اون نور لامپ بازتابش به دیوار بیشتر میشد عالی میش نورies.اون متریال دیوار که قهو ایی هستش خیلی قشنگ شده.فقط چطوری این فرشو رنگی رنگی میکنید؟

ALI_TAKHTI

Active Member
خوبه دوست عزیز خسته نباشی.بله فقط اون قرنیز رو کم داره.پارکت فک کنم 1کم کوچیک هست مقیاسش.اگه اون نور لامپ بازتابش به دیوار بیشتر میشد عالی میش نورies.اون متریال دیوار که قهو ایی هستش خیلی قشنگ شده.فقط چطوری این فرشو رنگی رنگی میکنید؟

از نظرت ممنونم.اینکار اصلش طراحی میز و صندلی بود. اندازه پارکت استاندارده. نور لامپ هم اگه بیشتر بشه رفلکتش مصنوعی در میاد.قرنیز هم که آره روووووووووووووووووم سیا یادم رفت :)
فرش هم کاری نداره یه پلن بساز یه تکسچر فرش خوشگل بهش بده بعد یه ویری فور بهش اعمال کن. نکته کلیدی این هست که یهک بار هم تکسچر فرشت رو به ویری فور اعمال کن بعد اینجوری میشه

sallarmelli

Active Member
یعنی با برش لیزر انجام می شه
یعنی اینکه لایه لایه بریده می شه و بعد کنار هم چسبونده می شه یا طور دیگه؟

ALI_TAKHTI

Active Member
آره.با لیزر برش میخوره.البته به 2 دلیل. یکی به خاطر جنسش و یکی دیگه هم به این خاطر که فقط یک سری قراره درست شه.

sallarmelli

Active Member
من به شدت مشتاقم ساخته شده ی این رو ببینم وقتی ساخته شد یه عکس می گیری ببینیم چی از آب در میاد؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام علی جون.کار خوبی شده ها.تو داخلی بعضی اوقات کارای خیلی خوف می زنی.
اول از همه بارزش هست چون طراحی کردی یه موضوع رو
ایکاش یه مفداری پست پروداکشن میکردی.خیلی جاش خالی هست
عمومیت فضا خیلی خوب هست
خیلی آبجکت ها تیز شدن.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا