طور یک زنجیر Dynamic بسازم؟

چطور یک زنجیر Dynamic بسازم؟

سلام
2 تا ستون تصور کنید که توسط یک زنجیر به هم وصل شده اند. من می خوام این زنجیر نسبت به باد واکنش نشون بده.
شما چه راهی رو پیشنهاد می کنید.

آخرین ویرایش:
با reactor میشه اما خودم زیاد با راکتور کار نکردم دمو دستگاشو بلد نیستم که بخام کامل توضیح بدم :)

با reactor میشه اما خودم زیاد با راکتور کار نکردم دمو دستگاشو بلد نیستم که بخام کامل توضیح بدم :)
در مکس 2012 و 2013 که خبری از reactor نیست. من با ترکیب Cloth و Wind تونستم بیه اونی که می خوام رو در بیارم ولی دنبال راه اصولی هستم. کسی می دونه

nc_hamid

Member
سلام
Cloth یک راه اصولیه . کار های خیلی خوبی هم می شه باهاش کرد .
تنها ایرادش اینه که Real Time نیست .
من خودم با Flex این کارو می کنم نتایج خوبی هم گرفتم . سادست فقط تو وزن دهی ها باید یکم وقت بذاری تا نتیجه مطلوب بگیری .
فایل رو یه نگاه بنداز کمکت می کنه

پیوست ها

• Flex_Text.zip
    17.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
با تشکر از حمید عزیز
من هم راه دوم رو میگم با MassFX خیل راحت میشه فقط باید Gizmo ــش رو روی CONVEX بزاری و اگر مکس 2014 بزار رو Orginal

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام
اصولی ترین راه همون MassFx هست که در نسخه 2014 خیلی بهینه تر و پایدار تر هست . هم قابلیت Realtime داره هم محاسباته مجزا . در ضمن به دلیل استفاده از GPU در محاسبات سرعت و دقت عالی داره .
Cloth برای اینکار نیست . مشه با ترفند این کار رو انجام داد ولی اصولی نیست . در ضمن Cloth هم قابلت Realtime داره . باید گزینه Simulate Local رو بزنید

موفق باشید

آخرین ویرایش:

nc_hamid

Member
Cloth برای اینکار نیست . مشه با ترفند این کار رو انجام داد ولی اصولی نیست . در ضمن Cloth هم قابلت Realtime داره . باید گزینه Simulate Local رو بزنید

سلام دوست عزیز . الان جای سید خالیه ! متخصص Cloth . شبیه سازی زنجیر که هیچی باهاش پل ساخت خیلی هم محشر بود . حالا چرا اصولی نیست ؟ باگ داره یا سرعتش پایینه ؟ با زدن گزینه Simulate Local می شه با Cloth کار ریل تایم کرد. اما نه تو پروژه انیمیشن . برای در آوردن حالت های مثلا پرده یا رو تختی مناسبه . من تست کردم خیلی هم خوبه البته نا گفته نمونه همونم پردازش بالا می خواد .
MassFx هم گزینه مناسبیه . اما من برای این مورد خاص Flex رو پیشنهاد می کنم چون هم کار باهاش راحته هم مناسب برای انیمیشنه .

جدیدترین ارسال ها

بالا