طلا کوبی جلد کتاب

سلام من می خواستم بدونم چجوری می تونم حالت طلاکوبی روی کتاب را درست کنم
لطفا یکی از دوستان استایلش را بگذاره
متشکر

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منظورتون رو دقیقا متوجه نشدم. حالت طلاکوب روی جلد کتابها رو با دستگاه طلاکوب ایجاد میکنن. ساخت استایلش نمیتونه دقیقا مثل خود اون حالت بشه.

Parham

Well-Known Member
خوب چرا از همون طلا کوب استفاده نمیکنی‌ ؟! افکتی‌ که بخواد شبیه اون بشه زیاد جالب نمی‌شه ...

mohsenshahab

Active Member
البته بهترین راه استفاده از همون طلاکوبیه که بچه ها گفتن
راه دیگه ای که میتونی این کار رو بکنی spotchanelهست که بعد از ساختن یه spotchanel اون رو به لیتوگرافی بدی تا غیر از اون چهار تا فیلم و زینگ یکی هم به خاطر رنگ طلاییت بهت میده که روی کارت چاپ کنی.
درسته که این کار هزینه زیادتری میبره ولی کیفیت خیلی باایی داره
اگهspotchanel ساختن رو بلد نیستی بگو تا برات بگم

من هیچی نفهمیدم
می خواهم این حالت روی یکی از کارهام ر بیارم توی فتوشاپ که البته برای کارت یا مثل اون نیست

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب ببین ایجاد حالت طلاکوب کار خاصی رو نمیخواد. اولا باید رنگ طلایی ایجاد کنی روی متنت و ثانیا یکمی اطراف متن رو سایه بدی تا یکمی حالت فرورفتگی پیدا کنه. البته همونطوری هم که گفته شد نمیشه خیلی دقیق دراورد ولی شاید بشه یه چیزایی شبیه اون ایجاد کرد.

mohsenshahab

Active Member
sara_is_nice_girl گفت:
خوب ببین ایجاد حالت طلاکوب کار خاصی رو نمیخواد. اولا باید رنگ طلایی ایجاد کنی روی متنت و ثانیا یکمی اطراف متن رو سایه بدی تا یکمی حالت فرورفتگی پیدا کنه. البته همونطوری هم که گفته شد نمیشه خیلی دقیق دراورد ولی شاید بشه یه چیزایی شبیه اون ایجاد کرد.
چرا دقیقا می تونی رنگ طلایی رو با کیفیت عالی در بیاری اونم از طریق همین spot
فقط قبلش من یه توضیحی بدم
1-هزینه کارت بالاتر میره
2-خیلی از چاپخونه ها اینکارو نمیکنن چون میگن نمیصرفه و دستگاهمون خراب میشه و از این حرفا
حالا چه جوری
spot color
در پانل chanel دکمه cntrlرا نگه داشته و روی create new chanel کلیک میکنیم
پنجره new spot chanel باز میشود
رنگت رو انتخاب کن (کد رنگ طلایی رو با یه جستجوی کوچولو میتونی گیر بیاری)
حالا بعد از ok کردن یه spot chanel رو میبینی
حالا این یک زینگ جدا گانه هستش یعنی اینکه تو از لتوگرافی 5 تا زینگ تحویل میگیری
چاپخونه بعد از چاپ کردن کارت این زینگ رو قرار میده و از رنگ طلایی که گرون هم هست برای کارت استفاده میکنه
مزیت این کار نسبت به طلا کوب اینه که ظرافت خیلی بالایی داره

متاسفانه من نتونستم کد رنگ طلایی را پیدا کنم
از پنجره new spot chanel باز میشود
به پایین نگرفتم چی شد
مخصوصا اینجا
حالا این یک زینگ جدا گانه هستش یعنی اینکه تو از لتوگرافی 5 تا زینگ تحویل میگیری

mohsenshahab

Active Member
سلام
ببینید ما وقتی میخواهیم یک کار رو چاپ کنیم اول باید اون رو به لیتوگرافی بدیم و بعد زینکها رو از لیتوگرافی میگیریم و به چاپخونه میدیم.
در حالت معمولی شما 4 تا زینک از لیتوگراف میگیرین و به چاپ چی میدین این چار رنگ همون cmyk معروف خودمونه که چاپ چی با استفاده از اینها کار ما رو چاپ میکنه
اما در کار شما غیر از اون 4 تا زینک یکی هم به خاطر اون رنگ طلایی بهت میده که چاپچی بعد از چاپ کردن کار تو زینک 5 رو روی دستگاه سوار میکنه و برات چاپ میکنه
در مورد کد رنگ طلایی هم باید بگم شرمنده چون من ندارمش باید بگردی منم میگردم اگه پیدا کردم برات میذارم

جدیدترین ارسال ها

بالا