طریقه فهمیدن اینکه سیستم چند هسته ای است

bahman22

Member
طریقه فهمیدن اینکه سیستم چند هسته ای است ویا پنتیومی هست

باسلام واحترام
من میخواستم بدونم چطور باید بدونم که یه سیستم چند هسته ای است یعنی چی باید نوشته باشه که مشخص بشه هسته ای هست یا نه لطفا توضیح بدید هم در ویندوز اکس پی وهم در سون چطور بفهمم که چند هسته ایه یا نه پنتیومی هست ممنون

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
توی ویندوز 7 در ممنوی استارت تایپ کنید info و اینتر کنید
بعد قسمت system summery رو انتخاب کنید تا مشخصات کامل سیستم شما در پنل سمت راست نمایش بده

در xp هم در قسمت Accessories در بخش system tools میتونید به system information دسترسی داشته باشید

جلوی processor میتونید به مشخصات CPU دست پیدا کنید.
موفق باشید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
ابزار cpu-z اطلاعات کاملی در مورد cpu بهتون ارائه میده.

bahman22

Member
اولش من نرم افزار نمیخوام
دوم هم بد متوجه شدیدچون من منظورم این بود که مثلا برای دوهسته ای چی نوشته وبرای بدون هسته چی نوشته متنشو میگم برام بگید چیه وچی نوشته

SajadCG

کاربر فعال
روش سوال طرح کردنتون اشتباده بود.

مثال:
اگه CPU چند هسته این باشه به صورت زیر نامگذاری میشه:
intel Core 2 duo
و اگر هم تک هسته ای باشه به صورت زیر نامگذاری میشه:
Intel Pentium 4 300

این روش نام گذاری Cpu هاب intel هست.

موفق باشید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما اگر Task Manager رو باز کنید و وارد تب resources (اگر اشتباه نکنم) بشیدُ اونجا توضیحاتی داره همچنین برای هر رشته ی پردازشی یک گراف جداگانه داره
یعنی اگر برای CPU چهار گراف وجود داشت دو حالت داره: سیستم با چهار هسته ی فیزیکی بدون قابلیت Hyper Threading، یا دو هسته ی فیزیکی و قابلیت Hyprer Threading.
شاید در همون صفحه هم تعداد هسته های فیزیکی هم ذکر شده باشه.

به هرعنوان بهترین راهکار با توجه که سیستم نامگذاری ها متفاوت هست اینه که مدل رو از قسمت System Properties شناسایی کنید و بعد در اینترنت برای توضیحاتش جستجو کنید (مثلاً نام میتونه Intel® Core™ i3 CPU M 370 باشه، اما نام گویای سایر مشخصات مثل تعداد هسته ها نیست)

جدیدترین ارسال ها

بالا