طریقه ساختن database و نصب سیستم

sina_xzibit

Member
دوستان عزیز من میخواستم یک سیستم مدیریت محتوا روی سایتم به صورت فروم نصب کنم اولا شما چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید در ضمن من میخواستم طریقه نصب کردن اون سیستم و ساختن database و mysql را از طریق کنترل پنل سایت به من آموزش بدید
واقعا ممنون شما میشم
سایت من www.mp3first.net

sajjad_eb

Well-Known Member
دوستان عزیز من میخواستم یک سیستم مدیریت محتوا روی سایتم به صورت فروم نصب کنم اولا شما چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید در ضمن من میخواستم طریقه نصب کردن اون سیستم و ساختن database و mysql را از طریق کنترل پنل سایت به من آموزش بدید
واقعا ممنون شما میشم
سایت من www.mp3first.net

اگه می خوای سرمایه بزاری و پول خرج کنی vbulletin بهترین گزینست . اگرم می خوای رایگان باشه که خوب فکر کنم phpBB بهترین باشه .

برای اون آموزشم هم می تونید به اینجا برید . اگه تو آموزش مشکل پیش اومد باز در خدمتیم .:wink:

آخرین ویرایش:

sina_xzibit

Member
آقا یه کار دیگه شما اگه به سایت من سر زده باشید یعنی mp3first.net من با html درست کردم چجوری میتونم همین سایت با همین طراحی رو بیارم روی php یا asp که راحتتر هم هست چون دیگه نیام دونه دونه صفحه برای دانلود درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

sajjad_eb

Well-Known Member
آقا یه کار دیگه شما اگه به سایت من سر زده باشید یعنی mp3first.net من با html درست کردم چجوری میتونم همین سایت با همین طراحی رو بیارم روی php یا asp که راحتتر هم هست چون دیگه نیام دونه دونه صفحه برای دانلود درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

باید زبان PHP بلد باشی و بتونی با MySQL کارکنی . البته Macromedia Dreamweaver کار رو راحت کرده اما باز باید با کدها به اندازه کافی آشنا باشی :neutral: . در ضمن اگه می خوای phpbb روی سایتت بمونه دیگه باید دور ASP خط بکشی ها . :wink:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا