طریقه درست کردن افکت

aghamir

Member
سلام دوستان

یک منبع آموزشی میخوام برای درست کردن افکتهای مختلف که روی هیدر سایتها میزارن مثل این :

http://www.koryoeyetech.co.kr/

-خطوط موج دار
-حرکت یک نور دور یک شیئ موجود در عکس
-تغییر نور و رنگ قسمتی از عکس هیدر
و ...

امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.

ممنوون

Sunboy454

Active Member
خطوط موج دار رو به راحتی میتونی با Shape درست کنی ؛
یک خط بکش ، و یک ناحیه شو انتخاب کن ( مثلا نصف خط و انتخاب کن ) ؛ و بعد از حالت انتخاب در بیار و به خط انحنا بده ؛
بقیه ی موارد رو هم ، میتونی هم با فلش درست کنی ، هم از افکتهای آماده استفاده کنی و تو فلش وارد کنی ؛

aghamir

Member
ممنوون ولی من مبتدی هستم و به راهنمای کامل احتیاج دارم تا راه بیفتم
منحنی رو تونستم رسم کنم ولی نمیدونم چطوری حرکتش بدم !

افکتهای آماده رو چطوری وارد قسمت دلخواه بکنم ؟ باید اکشن اسکریپت بدونم ؟

Sunboy454

Active Member
اسکریپت میتونه کمک زیادی کنه ؛ در رابطه با افکتها ، اونطور که فکر کنین ، مثل پلاگین نصب بشه نیست ، معمولا یا فایل gif هست ، یا از طریق decompile کردن فلش های دیگه و گرفتن خروجی swf یا fla از افکتها و وارد کردن به فایل هدف انجام میشه ، و یا استفاده از برنامه های جانبی فلش ؛
در مورد منحنی هم تو تایم لاین اول و آخر منحنی رو مشخص کن ، و رو یکی از فریم های وسط کلیک کن و از منوی motiom ؛ حالت shape رو انتخاب کن ؛ برای اینکه حرکتت تکرار داشته باشه ، باید تو حالت movie اینکارو انجام بدی ؛

aghamir

Member
Sunboy454 گفت:
...
در مورد منحنی هم تو تایم لاین اول و آخر منحنی رو مشخص کن ...

در فریم اول شکل رو رسم میکنم
در فریم مثلا 40 یک Keyframe میزارم و شکل نهایی رو میکشم
در فضای بین این دو فریم راست کلیک و Create motion tween رو میزنم ولی درست نمیشه !!!!

کجاش ایراد داره ؟

aghamir

Member
Sunboy454 گفت:
... برای اینکه حرکتت تکرار داشته باشه ، باید تو حالت movie اینکارو انجام بدی ؛

ممنوون
درست شد
درمورد حالت Movie و تکرار حرکت که گفتید هم میخوام بدونم
و
اینکه اصول طراحیش باید به چه صورت باشه ؟ منظورم Scene ها هست. من باید هر افکت رو توی یک Scene طراحی کنم و توی انمیشین بازخوانی میشه ؟ یا همه افکت هارو با هم توی یک Scene قرار بدم ؟

Sunboy454

Active Member
هر افکت تو یه Scene ??!!!!فکر کنم منظورتون از Scene چیز دیگه ای هست ...!!!

اما در رابطه با movie ؛ 2 روش کلی وجود داره ، یکی اینکه :
از طریق insert new symbol (Ctrl+F8 )l یه movie ایجاد کنی و توش انیمیشن رو درست کنی و برگردی به Scene و از طریق Library ؛ movie رو تو محل مورد نظر قرار بدی ؛

روش دوم هم :
یه Shape درست کنی ( هر شکلی که شد ) ، و تبدیل به movie کنی (F8) ؛ و بری تو movie و shape رو پاک کنی و انیمیشنتو درست کنی ؛

movie رو تو یه لایه قرار بده ؛ و امتدادشو تا اونجا که میخوای نمایش داده بشه قرار بده ؛ طول امتداد لایه ات باید بیشتر از طول انیمیشن باشه تا بتونی انیمیشن رو بصورت کامل ببینی و یا تکرارشو ببینی ( البته استثنا هم داره ) ؛

movie تو movie هم میتونی درست کنی ؛

aghamir

Member
میشه لطف کنی در مورد خاصیت Scene ، movie ، symbol توضیح جداگانه بدی و بگی هر کدوم چی هستن ؟

ممنوون از توجه و وقتی که میزاری

Sunboy454

Active Member
به Help فلش مراجعه کن ؛ من Flash 5 رو برای مطالعه پیشنهاد میدم ؛

amir_drw

Member
من به دوست خوبمون آقا امیر پیشنهاد میکنم که آموزش های مقدماتی رو از طریق سرچ اینترنت و یا کتابهای مختلف فرا بگیرن و از این سایت در جهت رفع ایراد استفاده کنن ..

جدیدترین ارسال ها

بالا