طریقه استفاده از Brushes

Black Prince

Active Member
سلام:
آقا من هیچی از PhotoShop حالیم نیست:razz: :-?
فقط بی زحمت یک نفر من رو راهنمائی کنه چه جوری از این Brushes ها که دانلود میکنم استفاده کنم! با کلیک کردن روی آیکون که به برنامه اضافه نمیشه!:cry:

بعد هم اینکه چه جوری رنگ برای Brushes انتخاب کنم؟
من با هر بار کلیک کردن انگار 100000 بار کلیک کردم! خودش همینجوری Brushe میزاره روی عکس!!
کمک:oops:

آخرین ویرایش:

emad_67

Member
brush ها رو تو آدرس Photoshop\Presets\Brushes از جایی که فتوشاپ رو نصب کردی کپی کن و یه بار برنامه رو ببند و از اول باز کن حالا ابزار brush رو انتخاب کن و در نوار option بالای صفحه فلش رو به پایین کنار brush رو بزن بعد فلش سمت راست و بالا از کادری که باز میشه رو بزن و اسم brush ایی که کپی کرده بودی رو انتخاب کن.

http://toppc.persiangig.com

Mandana

Active Member

امیدوارم بتونه کمکت کنه.اگه بازم متوجه نشدی بگو، در خدمتم
راستی این موضوع استفاده از براش خیلی تکراری ه.توی انجمن قبلش یه سرچ بکن
موفق باشی گلم

Black Prince

Active Member
ممنون از کمکتون. من یک مشکل دیگه دارم.:cry:
من فقط با FireWorks کار کردم و زیاد PhotoShop حالیم نیست. من میخوام یک بک گراند داشته باشم که بی رنگ باشه. رنگ اون رو روی Transparent میزارم. حالا میخوام مثلا یکی از اون Brush ها رو با رنگ سیاه بزارم روی این بک گراند. ولی اصلا نمیزاره این کار رو بکنم! عکس هم گذاشتم که بهتر متوجه منظورم بشید.

ممنون.:-?

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در واقع شما میخوای یه طرح با براش روی یه بک گراند ترانسپرنت داشته باشی. درسته؟

برای اینکار شما اول یه لایه جدید روی لایه بک گراندت ایجاد کن. بعد براش رو روی اون لایه جدیدی که ساختی ایجاد کن. حالا لایه مربوط به بک گراند رو دراگ کن و بکش و بنداز توی اون علامت سطل آشغال که زیر پانل لایه ها قرار داره. اینطوری لایه بک گراندت ترانس میشه و لایه مربوط به براش فقط دیده میشه.

برای اینکه حالا بتونی از این طرح توی فایر ورک استفاده کنی کافیه کلیدای Ctrl + Alt + Shift + S رو بزنی تا وارد محیط Save for Web بشی بعد با فرمت Gif یا Png ذخیره کنی.

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا