طريقه تشخيص شهر بازديد كننده

alireza82

Well-Known Member
مثال خودش هم اینه
کد:
http://api.hostip.info/get_html.php?ip=12.215.42.19&position=true
  Country: UNITED STATES (US)
  City: Sugar Grove, IL
  Latitude: 41.7696
  Longitude: -88.4588

amir01

Well-Known Member
درسته میده ولی شهر های ایران رو هیچ کدوم رو نمیده....

alireza82

Well-Known Member
شهر های ایرانم میده من خودم قبلا ازش گرفتم این کار رو میگنه ولی یکم شهر های ایران و این ور اونور میده در کل به نتایج شهر های ارانش همونطور که تو اون آموزش گفتم 80% میشه اعتماد کرد. به هر حال اگر کامل و فوقالعده میخواید چاره کار متاسفانه دادن 1099 دلار از جیب مبارک هست:d
شهر های ایران رو میده ولی 80% تو 20% موارد این ور اون ور میده

iroweb

Member
شهر های ایرانم میده من خودم قبلا ازش گرفتم این کار رو میگنه ولی یکم شهر های ایران و این ور اونور میده در کل به نتایج شهر های ارانش همونطور که تو اون آموزش گفتم 80% میشه اعتماد کرد. به هر حال اگر کامل و فوقالعده میخواید چاره کار متاسفانه دادن 1099 دلار از جیب مبارک هست:d
شهر های ایران رو میده ولی 80% تو 20% موارد این ور اون ور میده
من يك كارايي كردم بالاخره تونستم ازش 4 تا مورد رو دريافت كنم ولي شهر رو مي نويسه ناشناس و طول و عرض رو خالي ميده ولي كشورو درست مينوسه و كامل . مشكل چيه ؟

parsmizban

Member
ممکنه شهرو ندونه
باید برین تو سایتش شهرو با ip ست کنین
من کردم با این کار دیتابیسشو update می کنه

alireza82

Well-Known Member
دقیقا متاسفانه با شهر های ایران مورد داره! باید برای اونها دیتابیس رو بروز کنید! برای همین گفتم به شهر هاش اعتماد نمیشه کرد. اولین بار که این سایت رو پیدا کردم 20 تا از دوستام رو بهشون آدرس دادم که 15 تاشون رو وای خوب درست و 5 تا شونم اصلا در نیاورد. اینم از مشکلات چیزهای فری هست که یقه هیچکس هم نمیشه بابتش گرفت! باید ساخت متاسفانه!

جدیدترین ارسال ها

بالا