طريقه تشخيص شهر بازديد كننده

iroweb

Member
سلام . ميخواستم بدونم چطوري ميشه با توجه به آي پي بازديد كننده شهرشو بدست آورد . اين امكانو سايت وبگذر داره . اينم نمونه عكسش :

webgozar.PNG

با تشكر .

alireza82

Well-Known Member
به 2 صورت یا دیتابیسش رو میخری یا از سایت رایگان استفاده میکنی من قبلا آموزشش رو گذاشتم یه سرچ کن پیدا میکنی
اسم تاپیک هم من در کجای جهان اسیتاده ام ip شما شما را لو میدهد بود فکر کنم

iroweb

Member
به 2 صورت یا دیتابیسش رو میخری یا از سایت رایگان استفاده میکنی من قبلا آموزشش رو گذاشتم یه سرچ کن پیدا میکنی
اسم تاپیک هم من در کجای جهان اسیتاده ام ip شما شما را لو میدهد بود فکر کنم
بابت راهنماييتون ممنون . ميشه يك لطفي كنيد دقيقا لينك تاپيكو بديد . چون من خيلي سرچ كردم ولي متاسفانه پيدا نكردم .

با تشكر .

parsmizban

Member
اگه از ورژن 5.2.3 php با بالا استفاده کنی از Geoip استفاده کرد ولی من تست نکردم

آخرین ویرایش:

Ocarina

Member
یه دیتابیس فروشی هست که تمام Ip های منطقه ای رو داره...
فک کنم اسمش IP2Location هست

parsmizban

Member
سلام
این فایل ها طریقه استفاده از Geoip رو تو Php5 داده

پیوست ها

• Net_GeoIP-1.0.0RC1.zip
    16.5 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • PDF_melonfire_php_geoloc.zip
    42.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18

parsmizban

Member

alireza82

Well-Known Member
خوب لینک رو که دوستان گذاشتن این api امکان دادن نقشه چغرافیایی رو هم داره و نسبتا کامله میتونه کارتون رو راه بندازه. اون
IP2Location عالیه ولی قیمتش بالاست پکیج کاملش 1099 دلار ولی اگر بخوای پک های با امکانات کمتر و ارزون ترم داره اما همون سایت فری امکاناتی که میده خوبه!

siavashmusic

Active Member
اینجا بخش PHP هست دوست عزیز متاسفانه ما با ASP غریبه هستیم

---------------
در مورد
IP2Location باید عرض کنم آخرشه یعنی در واقع خدا هست من آخرین نسخه رو خریدم و روی پورتال هاستینگ نصبش کردم
چقدر قدرت آخرین IP ها توش ثبت شده حتی ISP , شهر ما رو داره

iroweb

Member
اینجا بخش PHP هست دوست عزیز متاسفانه ما با ASP غریبه هستیم

---------------
در مورد
IP2Location باید عرض کنم آخرشه یعنی در واقع خدا هست من آخرین نسخه رو خریدم و روی پورتال هاستینگ نصبش کردم
چقدر قدرت آخرین IP ها توش ثبت شده حتی ISP , شهر ما رو داره
سلام . خوب سياوش جون بزار ما هم استفاده كنيم . زكات علم ........ :D

ما همگي منتظر كد شماييم . با تشكر

parsmizban

Member
سلام . خوب سياوش جون بزار ما هم استفاده كنيم . زكات علم ........ :D

ما همگي منتظر كد شماييم . با تشكر
خوب گفتن که این کد یا دیتا بیس قیمت داره کسی مه اون رو خریده نمیتونه که اونو در اختیاره همه بذاره!
شما هم باید خریداریش کنین

iroweb

Member
الان رفتم توي سايت اين IP2Location . عجب چيزيه بابا . حتي شركتي كه باهاش كانكت ميشي رو هم اسمشو مي نويسه . خيلي توپه . اگر ميشه دوستان بانكشو با دستوراتشو بزارن ما هم فيض ببريم .

ip2location.PNG

parsmizban

Member
یه کم به قوانین بین المللی احترام بذارین
باید خریداریش کنی که قدرشو بدونی
اگه قدرت خریدشو نداری می تونی ازون یکی سایته استفاده کنی

irdavidnet

Banned
دوستان عزیز یه اسکریپتی که می خواهید بنویسید ، من یه مدل نوشتم مثل وبگذر . توی فام به کار رفته
اسکریپتش خیلی آسونه ، از یه ip می تونین هزار تا چیزی در بیارید ، که با php4 هم کار می کنه و Asp اون خیلی بهتره (از نظر امکانات)
===========================
(irowb جان) چیزی که ایده ی منه رو نیا بدزد ، بذار ارائه بشه ، بعدش شروع کن به دزدی

iroweb

Member
دوستان عزیز یه اسکریپتی که می خواهید بنویسید ، من یه مدل نوشتم مثل وبگذر . توی فام به کار رفته
اسکریپتش خیلی آسونه ، از یه ip می تونین هزار تا چیزی در بیارید ، که با php4 هم کار می کنه و Asp اون خیلی بهتره (از نظر امکانات)
===========================
(irowb جان) چیزی که ایده ی منه رو نیا بدزد ، بذار ارائه بشه ، بعدش شروع کن به دزدی
ارزش جواب دادن نداري .

جدیدترین ارسال ها

بالا