بابت راهنماييتون ممنون . ميشه يك لطفي كنيد دقيقا لينك تاپيكو بديد . چون من خيلي سرچ كردم ولي متاسفانه پيدا نكردم .به 2 صورت یا دیتابیسش رو میخری یا از سایت رایگان استفاده میکنی من قبلا آموزشش رو گذاشتم یه سرچ کن پیدا میکنی
اسم تاپیک هم من در کجای جهان اسیتاده ام ip شما شما را لو میدهد بود فکر کنم
به 2 صورت یا دیتابیسش رو میخری یا از سایت رایگان استفاده میکنی من قبلا آموزشش رو گذاشتم یه سرچ کن پیدا میکنی
اسم تاپیک هم من در کجای جهان اسیتاده ام ip شما شما را لو میدهد بود فکر کنم
سلام . خوب سياوش جون بزار ما هم استفاده كنيم . زكات علم ........اینجا بخش PHP هست دوست عزیز متاسفانه ما با ASP غریبه هستیم
---------------
در مورد
IP2Location باید عرض کنم آخرشه یعنی در واقع خدا هست من آخرین نسخه رو خریدم و روی پورتال هاستینگ نصبش کردم
چقدر قدرت آخرین IP ها توش ثبت شده حتی ISP , شهر ما رو داره
خوب گفتن که این کد یا دیتا بیس قیمت داره کسی مه اون رو خریده نمیتونه که اونو در اختیاره همه بذاره!سلام . خوب سياوش جون بزار ما هم استفاده كنيم . زكات علم ........
ما همگي منتظر كد شماييم . با تشكر
چرا نتونه ؟ فقط كافيه يك كم مرام داشته باشه .خوب گفتن که این کد یا دیتا بیس قیمت داره کسی مه اون رو خریده نمیتونه که اونو در اختیاره همه بذاره!
شما هم باید خریداریش کنین
اگه قدرت خریدشو نداری می تونی ازون یکی سایته استفاده کنی
ارزش جواب دادن نداري .دوستان عزیز یه اسکریپتی که می خواهید بنویسید ، من یه مدل نوشتم مثل وبگذر . توی فام به کار رفته
اسکریپتش خیلی آسونه ، از یه ip می تونین هزار تا چیزی در بیارید ، که با php4 هم کار می کنه و Asp اون خیلی بهتره (از نظر امکانات)
===========================
(irowb جان) چیزی که ایده ی منه رو نیا بدزد ، بذار ارائه بشه ، بعدش شروع کن به دزدی