طرز گذاشتن تولتیپ برای تمامی لینک ها

arman2012

Member
سلام دوستان من چطور می تونم تولتیپ سایتم رو برای همه لینک ها بزارم چون تولتیپ جوری تنظیم شده که فقط برای لینک های باشه با کلاس #tooltip ولی من می خوام اتومات برای تمامی لینک هام باشه
HTML:
#tooltip{
position:absolute;
border:2px solid #54b7dc;
-moz-border-radius: 5px;
background-color:#292929;
opacity:0.8;color:#FFFFFF;
display:none;font: 11px Tahoma ;
padding:10px 10px 10px 10px;
text-align:center;
margin-top:30px;
margin-right:00px;
}
اینم از فایل تولیتپم

پیوست ها

• tooltip.zip
    518 بایت · بازدیدها: 4

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
برای دریافت پاسخ، تامل کنید
هر جا که از تگ p استفاده شده، با تگ a تغییر بدید
توجه داشته باشید که تمامی تگ های a شما، باید id= tooltip داشته باشند
موفق باشید

arman2012

Member
نه داداش مشکلم حل شد یه یه روز نشستم پاش درستش کردم احتیاج به یکم تغییر توی کد جی کوئری بود من به کدش نگاه کردم دیدم که نوشته به تمام تگ های a که زیر گروه تولتیپ هستن این کار رو انجام بده من این رو حذف کردم نوشتم فقط به تگ های a با این کار تمام تگ های ای دارای تولتیپ شدن بدون گذاشتن گروه تولتیپ براشون تازه یه کار دیگه هم کردم اینکه هم تگ a رو این کار رو باهاش کردم هم img یعنی کلا یه کد دیگه نوشتم :green:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
arman2012 کاربر عزیز
این برخورد شما، کاربران رو از پاسخ دادن به شما دلسرد می کنه...

arman2012

Member
من که بی ادبی نکردم که گفتم برادر من حل شد من همه رو برادر خودم می دونم اگه شما ناراحت شدید شرمنده دوست عزیز ولی خوب بازم ممنون که اومدین تو تاپیک من و دنبال راه حل بودین راستی می خوام طرزش رو تو این انجمن مطرح کنم یا باید انجمن دیگه ای بزنم .
راستی من بازم بگم که من همه رو برادر خودم صدا می کنم چون همه ی ایرانی ها رو برادر خودم می دونم از طه دل و برای همشون با تمام فکر و ذهنم اگه مشکلی پیش بیاد کمک می کنم تا حل بشه برای همین به هر ایرانی من می گم برادر یا خواهر . ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا