طرز كار سايت هاي ارائه دهنده كنتور بازديد كننده چيه؟

ramin_soft

Member
سلام
.......
سايت هايي كه كنتور رايگان براي نشان دادن آمار سايت ميدن چطور كار ميكنن؟
1- از چه زباني استفاده ميكنن؟
2- سرورشون بايد چطور باشه؟
3- آيا هر كسي ميتونه اين كار رو بكنه؟
4- اگه كنتورش نياز به برنامه نويسي داره ميتونيد كدش رو بذاريد؟
........................................................................
با تشكر ، رامين

desiran

Member
سلام
1- از زبان برنامه نویسی خاصی استفاده نمی کنن . (اصلا با همه ی زبان ها ی برنامه نویسی تحت وب می شه همه کار کرد)
2- سرورشون یه سرور معمولی ولی وقتی که کاربران بالا میرن باید خوب جواب بده برای مثال (وب گذر بعضی موقع ها کم می یادره )
3 - بله هر کسی که ولی کسی باشه که برنامه نویسی خوب بدونه . خوب هم متوسط میشه
4 - من سرسشو ندارم . باید بنویسی .

و در مورد کارکرد
دیده اید که وقتی در یکی از این سایت ها عضو می شوید ، یک کد به شما می دن که شما باید ان را در داخل سایت خود بگذارید تا بازدید کنندگان شما را شمارش کند . در این دو حالت دارد

یا یک کد جاواست
و یا یک عکس هست
و در دوحالت یه کار می کنه
در حال عکس در داخل src عکس ادرس یک صفحه ای هست با یک id یه id ، id سایت شماست در دیتا بیس و بقیه آدرس او صفحه ای هست که در ان قرار هست پردازش بشه (یه کدی اجرا بشه )
و در حالت جاوا هم همین طور .
اگه مشکلی بود باز هم هستم

mehradmoein

Member
وقتی در این سایت ها عضو می شوید , یک کد به شما می دن که همون طور که دوستمون گفتن شامل یک آدرس یک صفحه هست که یک querystring حاوی اسم سایت شما به صورت مثلا : ?site=site.com دارد.وقتی که صفحه ی شما load می شود به این آدرس یک درخواست فرستاده می شود و در صفحه ی اون ادرس مقدار متغیر site خونده می شه و به مقداری که مربوط به سایت شما هست , یک واحد اضافه می شه.درواقع این کار رو با هر زبان برنامه نویسی server side می شه انجام داد.

desiran

Member
mehradmoein گفت:
وقتی در این سایت ها عضو می شوید , یک کد به شما می دن که همون طور که دوستمون گفتن شامل یک آدرس یک صفحه هست که یک querystring حاوی اسم سایت شما به صورت مثلا : ?site=site.com دارد.وقتی که صفحه ی شما load می شود به این آدرس یک درخواست فرستاده می شود و در صفحه ی اون ادرس مقدار متغیر site خونده می شه و به مقداری که مربوط به سایت شما هست , یک واحد اضافه می شه.درواقع این کار رو با هر زبان برنامه نویسی server side می شه انجام داد.
mehradmoein جان این چی
Webgozar.com/counter/stats.aspx?Code=103388
این که آدرس سایت نیست و در ضمن فقط یک واحد اضافه می شه بلکه 30 تا پارامتر دیگه هم اضافه می شه

خيلي ممنون Desiran

خواهش می کنم

mehradmoein

Member
دوست عزیز من ساده ترین سیستم رو توضیح دادم.
وگرنه هر کسی می تونه هر کاری بکنه که بقیه نتونن از کارشون سر در بیارن.مثلا یک عدد رو بفرستن و در سایت خودشون ببینن که اون کد خاص برای کدام سایت هست.یا کلی پارامتر رو این ور اون ور کنن و ...

amirlol

Well-Known Member
زیاد کار سختی نیست
من این سیستم رو که طراحی کردم به صورت زیر نوشتم

اول مال فقط یک سایت رو نوشتم ولی خوب فقط چند تیبل دیگه اضافه کردن مثل ایدی وچیز های دیگه
یه زره فقط تحلیل ات خوب باشه ایده های جالبی میشه در آورد

اگه سوال خاصی بود و به جواب نرسیدید بگید چشم می جوابم
در ضمن اگه خواستی هم می تونی بزنگی تا ببینیم چی می شه

مخلص داش رامین گلم هستیم

desiran

Member
amirlol گفت:
زیاد کار سختی نیست
من این سیستم رو که طراحی کردم به صورت زیر نوشتم

اول مال فقط یک سایت رو نوشتم ولی خوب فقط چند تیبل دیگه اضافه کردن مثل ایدی وچیز های دیگه
یه زره فقط تحلیل ات خوب باشه ایده های جالبی میشه در آورد

اگه سوال خاصی بود و به جواب نرسیدید بگید چشم می جوابم
در ضمن اگه خواستی هم می تونی بزنگی تا ببینیم چی می شه

مخلص داش رامین گلم هستیم
آقا غزیز جواب این سوال داده شده (مثل اینکه مطالعه نکردید)

amirlol

Well-Known Member
desiran گفت:
آقا غزیز جواب این سوال داده شده (مثل اینکه مطالعه نکردید)

آقا بیا بزن
جواب داده شده باشه یا نه
من ز تجربه خودم تو این موضوع نوشتم
اگه می خوای بزنی آدرس می دم بیا بزن خودتو راحت کن
چرا اینقدر حرص و جوش می خوری واست بده ها حسابی

جدیدترین ارسال ها

بالا