طرز طراحي نشان پروانه مجيد آنلاين ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
!!!

من دلیل این تعریف و تمجیدهای بعضی از دوستان رو متوجه نمیشم! این بنده خدا طرز طراحی پروانه ای که تو هدر هست رو میخوان. البته بگذریم که بهتر بود یه تاپیک جدید ایجاد میکردن و درخواستشون رو دوباره مطرح میکردن. ولی به هر حال من یه توضیح کوچیک میدم درباره اون پروانه:

اول اینکه شما باید به یکی از نرم افزارهای 3بعدی ساز مثل مکس یا مایا یا سینمافوردی یا ... تا حدودی مسلط باشی.
بعد اینکه باید اون پروانه رو اول تو فتوشاپ بصورت Path خروجی بگیری و داخل نرم افزار 3بعدی ساز Import کنی. بعد هم بهش حجم بدی و آخرشم که متریال دهی و نوردهی و خروجی.

برای اینکه بشه آموزش کاملش رو گفت شما باید حتما با جزئیات برنامه 3بعدی ساز آشنا باشی تا بتونم بهتر و بیشتر توضیح بدم.

موفق باشی.

mostafa_cs

Well-Known Member
البته همونطور که سارا خانم فرمودند برای دستیابی به نتیجه ی دلخواه باید از برنامه های سه بعدی هم کمک بگیری اما خوب فعلا من این آموزش رو که درست کردم میذارم انشاالله که بتونه مفید باشه.
خوب اول یه صفحه با اندازه ی دلخواه ایجاد میکنیم.
بعدش یه پروانه با اندازه ی دلخواه میکشیم.

Step1.gif

سپس با استفاده از ابزار پرسپکتیو(Edit>Transform>Prespective) پروانه رو به شکل زیر در میاریم

step2.gif

خوب حالا با زدن کلیدهای Contorol+J لایه رو تکرار کنید و یک واحد به سمت پایین بیاریدش از این لایه ی جدیدهم یک کپی بگیرید و به همون صورت یک واحد به سمت پایین بیاریدش این کار رو تا وقتی ادامه بدید تا به حجم مورد نظر دست پیدا کنید.

Step3.gif

خوب حالا تمامی لایه های پروانه ها رو به هم لینک کنید و با هم ترکیب کنید(Ctrl+E) فقط یکی از پروانه ها رو نگه دارید تا قسمت روی پروانه رو روش اجرا کنید.
به قسمت Layer Styleلایه ی رویی(همون پروانه ای که ترکیب نکردیم) برین و تنظیمات رو مثل شکل اعمال کنید.

Step4.gif

step5.gif

step6.gif

حالا در قسمت Layer style لایه ی حجم این تغییرات رو قرار بدید(توجه داشته باشید که گزینه "مخالف"فعال نباشد.

Step8.jpg

خوب اگر درست پیش رفته باشید شکل شما باید مثل شکل زیر شده باشه.
سربلند باشید-مصطفی

Result.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا